Snap
  • Mama
  • herinneringen
  • kerstcadeau
  • pixum
  • Fotoboek
  • mamaplaatscollab

Een fotoboek als cadeau in deze bijzonder tijden

Kennen jullie dat, een gsm vol foto’s 🙈 ik heb er momenteel 35.000 staan, en dan spreken we nog niet over de foto’s op mijn fototoestel zelf. I know, veel te veel. 

Wij zijn reizigers, maken elk jaar (buiten coronatijden) een grote reis en daarnaast een paar reisjes binnen Europa en dan zijn foto’s zo onmisbaar. Ook al kan je niet hetzelfde effect op beeld krijgen is het zo fijn om al die leuke avonturen terug te zien, vooral sinds we met kids reizen. Als mama van ondertussen 2 kids wil je ieder moment vastleggen, want ze veranderen zo snel dus ja foto’s genoeg. 

Vroeger liet ik ze ontwikkelen en deed ik ze in een fotoalbum maar wie kijkt er daar nog naar? Het neemt ook zoveel plaats in  

Ik was dus heel enthousiast toen ik van mamaplaats een fotoboek mocht maken via de Pixum app, zo eenvoudig, gewoon vanuit mijn zetel met een slapende baby op mij. Na twee dagen werd het al geleverd en wat een mooi resultaat! Ik koos voor de prachtige thuisgeboorte van onze dochter en haar eerste weken  💛 

Voor wie een mooi cadeau wilt geven aan degene die ze al lang moeten missen door Corona is dit ideaal. En uiteraard is jezelf plezier maken ook heel fijn. 

Met de code VANESSA-PFB krijg je 20% korting op fotoboeken van Pixum, de code is geldig t/m 31/12/2020! 

Veel plezier ermee 🥰