Snap
 • Mama
 • tijd
 • cadeautjes
 • producten
 • kids
 • bloggen
 • combinatie
 • over
 • zelfmakers
 • kinderfeestjes
 • klanten

Een eigen toko en 3 kids, tijd over??

Een eigen toko en 3 kids, tijd over?Maar wel nieuwe inspiratie en een duidelijk plan voor mezelf, waar ik me graag aan wil houden. lees meer

Jaaaaaaa, ik heb er weer tijd voor!

Beter gezegd ik maak er tijd voor, want ik heb het wel gemist om te bloggen. Maar dan vraag je je misschien af, "hoezo, heb je er nu weer tijd voor?". Gaan de zaken slecht? Geen hobby's en vrienden meer? Nee, allebei (gelukkig) niet. Maar wel nieuwe inspiratie en een duidelijk plan voor mezelf, waar ik me graag aan wil houden. (Ik hoop ook dat dat lukt, hihi).

Dus een nieuw leven voor mijn blog voor vrouwen (maar mannen mogen ook meelezen, hoor) die bewust leven, al dan niet een eigen toko hebben, genieten van het leven, soms creatief bezig zijn, op zoek zijn naar unieke producten voor zichzelf en om cadeau te geven en die de tijd nemen om iets voor zichzelf te doen. ( mijn blog lezen bijvoorbeeld).

Een blog waarin je meer te weten komt over:

 • het hebben van een eigen toko in combinatie met 3 kids en een parttime job.
 • leuke, handige tips over kinderfeestjes, cadeautjes, zelfmakers en nog veel meer.
 • previews van nieuw te maken producten.
 • de mening van mijn kids en klanten.
 • en vooral heel veel leuke dingen die ik tegenkom op het net of in het dagelijks leven.

Lees mee!

Groetjes Tamara

Je kunt me ook vinden op Twitter :@wisenwaarachtig Facebook:wisen.waarachtig Pinterest.com/wisenwaarachtig www.wisenwaarachtig.nl

11 jaar geleden

Dank je, het duurt nog even, ik ben pas in april uitgerekend, maar dat zal een drukte worden! Leuk dat je me hebt toegevoegd op twitter! Groetjes

11 jaar geleden

Janita, leuk dat je mijn blogs volgt. Dat zal, met bijna 3 kids, wel een herkenning zijn. Geniet vast van het vooruitzicht op nummer drie. Groetjes Tamara

11 jaar geleden

Ik heb ook een eigen toko (geboortekaartjes) en over een half jaar ook 3 kinderen! Ik ga je blogs volgen, er is vast veel herkenning! Ik ben hier te vinden: Twitter: @Boefjespost Fb:Boefjespost Pinterest: boefjespost www.boefjespost.nl