Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Een dag mij zijn

Dat doe ik voornamelijk in de avonduren en als de jongste naar de peuterspeelzaal is.Ben je benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet?

Dat kan natuurlijk niet, maar ik kan je wel een kleine blik geven in mijn leven.

Mijn dagen zijn vaak goed gevuld, soms tegen het hectische aan. Maar dat ligt vaak meer aan mij!!

Ik hou er namelijk van om alles zo snel mogelijk af te werken, als ik dat niet doe wordt het onoverzichtelijk en vergeet ik alles.

Soms plan ik het nog zo ruim in, maar komt er onverwacht iets om de hoek kijken? Daar gaat mijn planning dan. Heel herkenbaar denk ik.

Naast mijn 3 kids, het huishouden en mijn job, ben ik druk met mijn toko. Dat doe ik voornamelijk in de avonduren en als de jongste naar de peuterspeelzaal is.

Ben je benieuwd hoe zo'n dag eruit ziet? 7:10 opstaan en kids aankleden 7:30 ontbijten, opruimen en de kids klaarmaken voor school 8:15 aanlopen naar school 8:40 terug thuis, even tijd voor een spelletje met zoonlief 8:55 zoonlief naar de peuterspeelzaal brengen 9:10 terug thuis, snel de badkamer poetsen 9:30 ja!! tijd voor mezelf. Dat houdt is dat ik van mezelf mag "kiezen" wat ik ga doen. Meestal houdt dat in dat ik aan het werk ga voor Wis en Waarachtig. Bestellingen maken en verzenden, nieuwe producten bedenken en maken,  mail checken en social media bijhouden. 11:00 eten koken ( ja, wij eten tussen de middag warm i.v.m. de gezondheid van onze middelste, zij eet moeizaam en kan 's middags beter warm eten verdragen dan 's avonds, vandaar) 11:25 zoonlief ophalen van de peuterspeelzaal 11:40 terug thuis, tafel dekken 11:55 meiden ophalen van school 12:15 terug thuis, eten, opruimen en de kids weer klaarmaken voor de middag 13:00 aanlopen naar school 13:25 terug thuis, vaak samen met zoonlief even naar het park, de drogist (mag natuurlijk geen reclame maken) en langs de brievenbus. Hij gaat dan graag op de loopfiets of zijn "grote" fiets en ik te voet. 15:10 meiden ophalen van school 15:30 terug thuis, drinken met iets lekkers 15:45 lekker spelen of knutselen met de kids ( tussendoor nog even mail checken) 17:00 tafel dekken en brood eten 17:45 eten opwarmen voor manlief, die heeft nl. nog niet warm gegeten 18:00 nog even spelen 18:45 de jongste gaat naar bed 19:30 de oudste ligt in bed, nu weer even aan het werk. Verder met de bestellingen, mijn social media bijhouden, blog schrijven, nieuwe producten in de shop zetten). Ik probeer meestal te stoppen rond 21:30, maar dat lukt meestal niet. 21:30 even op de bank met een boek of kijkend naar een soap, laatste keer mail checken ( en dan nog een bestelling binnenkrijgen) en naar bed. Want de volgende dag is het om 6:15 weer dag om naar mijn werk te gaan.

Nou, als ik het zo opschrijf wordt ik al moe. Doe ik dat allemaal??? Nu snap ik waarom ik 's morgens zo moeilijk mijn bed uitkom.

Maar ik zou niet anders willen, juist het draaien van mijn eigen toko geeft me zoveel energie. De bestellingen van klanten, de tevreden reacties en mijn inspiraties voor nieuwe, leuke producten. Over mijn inspiraties heb je vorige keren meer kunnen lezen, maar die gaan er zeker nog meer komen.

Voor wie het leuk vind om te zien waar mijn inspiraties mede vandaan komen, kijk eens op mijn Pinterest-site: pinterest.com/wisenwaarachtig. Let op! Dat is verslavend leuk.

Laat je me weten wat jij van mijn dag vindt?

Groetjes Tamara.