Snap
  • Mama

Een brief speciaal voor jou.

Lief lief meisje,

De maand die ik het liefst helemaal wil weg stoppen is aangebroken. De maand augustus. Hoe veel ik eerst van deze maand hielt omdat het voor mij echt zomer betekende wil ik nu dat hij zo snel mogelijk voorbij is. Nog maar 23 dagen en dan is het 28 augustus, DE dag dat jij eigenlijk geboren mocht worden. Ik had niet verwacht dat ik het zo lastig zou vinden. Ik ben niet meer mezelf, ik ben even niet vrolijk en blij maar ik voel me verdoofd. Elke dag weer.. Ik probeer me groot te houden voor jullie allebei maar soms zou ik zo graag even in een hoekje willen weg kruipen en wachten tot deze nachtmerrie over is. Zou het beter gaan wanneer het 1 september is ? Daar weet ik het antwoord nog niet op, stiekem hoop ik het. Sinds 2 weken heb ik een ketting met jou as erin en op een of andere manier als jou grote broer Quinn hem ziet roept hij gelijk zussie. Hij zal de beste grote broer ooit geweest zijn. Hij word zo blij als hij zussie roept en roept ook de hele dag door baby. Ik weet zeker dat hij jou ook mist. Ik krijg spijt de laatste tijd. Spijt dat we geen foto's samen met zijn vieren hebben. Spijt dat ik het misschien te snel heb opgegeven, had ik jou langer in mijn buik moeten houden? Spijt dat ik niks heb gezegd tijdens het afscheid. Zoveel dingen die ik had willen doen maar op dat moment niet kon. Sorry.. Heb ik je tekort gedaan? Wat zou ik graag de tijd willen terug draaien, jou nog 1 keer even vasthouden, nog 1 keer de mooiste foto's samen maken en nog 1 keer jou een kusje kunnen geven. Het gemis word groter, groter dan dat ik me ooit had kunnen voorstellen. De wens voor een kindje is zo groot maar zo beangstigend. Bang voor het geen wat komen gaat. Bang dat het weer misgaat. Bang dat je denkt dat ik jou zal vergeten.. Maar vergeten zal ik je nooit, je hoort erbij en dat zal altijd zo zijn. We zullen je naam blijven noemen en je deel uit laten maken van ons gezin.

Ik wilde je alleen eventjes vertellen dat ik je mis. Dat ik hoop dat je daar boven lekker aan spelen bent en dat je ons soms eventjes gedag komt zeggen.  Dat je weet dat ik door ga voor jou en je broer en jullie trots zal maken.

Ik hou van je.Ik hou zo ontzettend veel van je.

Liefs,

Mama.

4 jaar geleden

Pffff ik vind het zo erg voor je! Je geloof me vast niet als ik het zeg en waarschijnlijk zeggen meer mensen het tegen je. Maar je ga het echt een plekje geven een prachtig en bijzonder plekje in je hart.. Ik heb het zien gebeuren bij mijn zus die haar kindje verloor met 37 weken in de buik. En soms heeft ze het ook moeilijk. Zeker toen haar derde kindje geboren werd moest ze het toch weer opnieuw een plekje geven maar dat is haar gelukt. Ik hoop voor jou ook dat je het een mooi plekje kan geven en dat als de tijd rijp is je nog een broertje of zusje mag krijgen voor je zoontje! Voor altijd in ons hart jullie sterren kindje en mijn nichtje. ??

4 jaar geleden

Onwijs mooi geschreven weer❤️?