Snap
  • Mama
  • mama
  • vragen
  • toekomst
  • lockdown
  • liefzijnvoorjezelf

Een brief aan mijn toekomstige ik

Lieve toekomstige Vérène, zo begint de mail die ik net aan mezelf heb geschreven via FutureMe.org. Voor de kerst kreeg ik namelijk een 6 minuten dagboek en dit was de eerste opdracht die er in stond. Uiteraard was ik er de laatste twee weken nog niet aan toegekomen om deze aan mezelf te schrijven. Maar zojuist was het moment daar! Ise ligt op bed voor haar middag dutje en manlief is bezig met de elektra in ons huis naar een hoger niveau te tillen. 

Het was grappig om deze brief te schrijven, en eigenlijk hoop ik nu vooral dat de antwoorden vanuit de toekomst naar het nu gestuurd kunnen worden! Maar helaas, zo werkt de website niet.

Ik vraag aan mijn toekomstige zelf onder andere om na te denken hoe ik, als ik de mail heb ontvangen, over mijn werk en de balans denk. Het dagboek dat ik bij houdt gaat over alle positieve dingen die je mee maakt, maar het is soms echt lastig deze te bedenken gezien de lockdown. Het dwingt me om dankbaar te zijn voor en te genieten van de kleine dingen. Want opschrijven dat de zwemles zo leuk was of dat we hebben genoten van een ochtenden in de Efteling, zit er voorlopig nog niet in. 

Bij deze spreek ik met mezelf af dat ik de antwoorden hier zal delen als ik de mail ontvang over een paar maanden. Wie weet waar we dan weer staan! Bevalt het om 3 dagen te werken ipv 4? Geeft het me de rust die ik ervan hoop te krijgen? Is de lockdown alweer voorbij zodat ik die leuke dingen kan gaan ondernemen? Let’s just wait and see. En ik moet niet vergeten om te genieten van de reis, en niet alleen me te verheugen op de eindbestemming!