een 2e wel of niet

Ik vraag me af of ik wel of niet naar mn gevoel moet luisteren

ik ben een jonge moeder van 22. ik heb al een dochtertje van ander half. mijn gevoel zegt dat ik graag nog een 2e erbij wil. maar we gaan binnekort verhuizen. mijn dochtertje van anderhalf heeft al een heel eigen karakter. alleen dan als ze iets niet mag, dan word z mega boos en krijgt ze driftbuien. ik ben bang dat als ik nu een 2e erbij neem dat ik alles bij elkaar niet zal trekken. maar wil toch graag nog een 2e en mn man ook. wat zal ik doen?

10 jaar geleden

Ik moet niet 's avonds laat nog op mijn Ipadje bloggen. Mijn vorige reactie was wat krom omdat woorden heb laten weg vallen. Wat ik bedoel is dat mijn voorganger goed advies heeft gegeven. Sorry voor de wazige reactie

10 jaar geleden

Mijn oma zei altijd: "Van uitstel komt afstel" Maar ze zei ook: "Bij twijfel, niet doen" Zo zie je maar dat een raad van een ander je niet altijd hét antwoord kan geven. Wat hiervoor al gezegd wordt: luister naar je eigen hart. Nu weet ik zelf dat, als het een kinderwens gaat hart en verstand soms allebei wat anders zeggen maar toch ben jezelf de enige die kan bepalen wat het beste is. Misschien helpt dit: maak een groot kruis op een papier, dit zijn vier vakjes. In de bovenste twee schrijf je de positieve en negatieve dingen van nu zwanger worden en in de onderste twee de positieve en negatieve dingen van x tijd wachten. Eerst concentreer je je alleen maar drie of vier dagen op het invullen van de bovenste helft en denk je niet aan optie twee en daarna doe je hetzelfde voor de onderste helft. Dat kan wat duidelijkheid geven. Heel veel succes en ik hoop dat je er uitkomt.

10 jaar geleden

ik zou er pas voor gaan als je er echt 100% achter staat. Zwanger zijn met een kleintje van anderhalf is geen makkie... mijn zoon is 2 en een half nu, en ik ben nu 6 maanden zwanger maar het is best zwaar...hij zit volop in de peuterpuberteit erbij dus heb wel mijn handen vol ;) Als je er dan nog over twijfelt, en je bent zwanger en de zware tijden gaan wat knagen, krijg je alleen maar stress en spijt van... met 18 maanden zijn ze nog zooooo aanhankelijk en hebben ze je nog zo veel nodig voor alles, ik vind het handiger als ze wat ouder zijn en wat meer zelf kunnen...Je bent nog jong dus alle tijd :) Geniet lekker van het al rondlopende kleintje voordat je er een tweede aan toevoegd als je niet zeker bent ;)

10 jaar geleden

Luister goed na je eigen lichaam, heb zelf twee jongens nu 4 jaar en 3 jaar maar toen ik zwanger was van jongste zijn wij verhuisd met 7 maanden zwangerschap met hulpvan familie en vrienden het is zwaar maar als jullie er samen voor kiezen en voor gaan en je weet dat je lichaam en geest aan kan zeg ik doen. Succes ermee luister goed na jezelf!