Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

druk druk druk

Stiekem ben ik blij als de drukke periode weer voorbij is.

Eindelijk weer tijd om eens een blogje te tikken. Na september is het altijd zo druk hier in huis. Mijn ex is 15 oktober jarig, mijn jongste 30 oktober, mijn moeder 2 november, mijn oudste 13 november en mijn broer 17 november. En dan heb ik het nog niet eens over december. zucht... En wat krijg je dan te horen als het om mijn kinderen gaat?? Dan had je maar beter moeten plannen dat hun verjaardagen niet zo dicht op elkaar lagen. Ja alsof je dat kan plannen. Grrrrr wordt daar dan zo chagerijnig van. Maar goed het eerste deel van de drukte hebben we gehad. Mijn oudste is dus ondertussen 4 maar we houden hem tot de kerstvakantie op de peuterspeelzaal om te voorkomen dat hij heel erg overprikkeld raakt. (Nieuwe school, sinterklaas, kerst en dan ook nog een aantal verjaardagen tussendoor.)

Ohw ja en tussen alle verjaardagen en dergelijke door ben ik ook nog dingen aan het regelen voor mezelf. Hoezo mama is een duizendpoot. :) Vanavond gaan we maar eens knutselen voor sinterklaas. Dat heb ik afgelopen weekend maar even niet gedaan aangezien het een heel druk weekend was. Ook hebben we hier nog geen schoentje gezet. Dat gaan we vanavond dan ook maar eens doen. Mama moet alleen nog wel de cadeautjes inpakken.sssstttttt niet verder vertellen.hihi.

10 jaar geleden

Pfff hier ook altijd zoveel verjaardagen eind van het jaar! Tja grote familie, alleen wel lastig elke keer. Papa werkt best laat, rond half 7 thuis, dan nog snel met zijn alle na de verjaardag, weer na huis kids in bed leggen. tafel nog snel afruimen, en de rest. en dan kan ik bijna alweer zelf na bed hihi...Klaag klaag...Nee hoor ben super blij met me gezinnetje!:D

10 jaar geleden

Poeh, druk, maar leuk. Nog gefeliciteerd trouwens!

10 jaar geleden

hahaha daar heb je dan weer wel gelijk in. ik ben zelf in maart pas jarig...dus dan is alle aandacht voor mij. hihi. lol. :P

10 jaar geleden

Lekker zo al die verjaardagen bij elkaar, is rest van het jaar wat rustiger :)