Snap
  • Mama
  • rust
  • druk

Druk, druk, druk!

Dat waren wel de kernwoorden van de afgelopen twee weken! Maar hoe druk het ook was, het was ook ontzettend leuk!

Dat waren wel de kernwoorden van de afgelopen twee weken! Maar hoe druk het ook was, het was ook ontzettend leuk!

Afgelopen dinsdag heb ik voor het eerst op de kraammarkt gestaan met mijn shop www.kleine-wondertjes.nl. En dat was een succes! Goed verkocht en ontzettend veel leuke toekomstige mama’s gesproken. De dagen vooraf aan de markt stonden in het teken van alle voorbereidingen: o.a. prijskaarten maken, kraamversiering kopen, tasjes voorbereiden en de tafelindeling bepalen. Die dag zelf en de volgende dag moest ik ook nog ‘gewoon’ werken en na afloop van de markt had ik ook nog de nodige administratie te verwerken, dus het waren pittige dagen! Ik voel het eigenlijk nu nog haha! Maar het was zeker de moeite waard, dus in september ga ik weer :)

Daarna was het tijd om de tweede verjaardag van mijn kleine mop voor te gaan bereiden. Donderdag was ik lekker vrij, dus heb ik traktaties gemaakt voor de kindjes bij de gastouder en een lekkere appeltaart gehaald voor het gastgezin. Op de dag zelf heeft hij van zijn gastouder een cadeautje gekregen en hebben we ’s avonds lekker taart en patatjes gegeten :) Vandaag (zondag) hebben we het eigenlijk pas echt gevierd, gezellig met familie en vrienden. Moppie is heerlijk verwend en heeft de hele dag lekker met zijn nieuwe speelgoed gespeeld. Hij was gelukkig erg blij met alles, vooral de grote hijskraan was een enorm succes!

Tja en dan is het nu even tijd voor rust zou je denken…. maar ik ben alweer volop met leuke, nieuwe dingen bezig! De nieuwe wintercollectie moet ingekocht worden en ik ben me aan het oriënteren op leuke beurzen waar ik met mijn shop kan gaan staan. Mochten jullie nog leuke ideeën hebben, ik hoor het graag!