Snap
  • Mama

Draagverslaving unleashed

Wat zo onschuldig begon, groeide uit tot een leuke stash! Een leuk iets wat uitgroeide tot een passie!

Vorig jaar, toen ik nog zwanger was van onze madam, schreef ik de blog: Het begin van mijn draagverslaving: http://www.mamaplaats.nl/blog/het-begin-van-mijn-draagverslaving Dat was inderdaad het begin, want inmiddels is madam 5 maanden oud en heb ik een leuke stash weten te bemachtigen, bestaande uit twee ringslings, één maat 4, één maat 5, drie maat 6 en één maat 7. De maat 5 gaat nog geconverteerd worden naar een onbag en ringsling! Momenteel mis er nu twee doeken uit mijn stash, eentje is logeren bij vrienden en een ringsling had ik op reis gestuurd om hem hopelijk zachter terug te krijgen! Aankomende maandag gaat een van mijn andere doeken uit logeren bij een mama van school die benieuwd was hoe dat is in vergelijking met haar rekbare doek.

Terwijl ik dit aan het tikken ben, zit ik met mijn meisje in een reisdoek van Ooiebeest.nl(mocht je nog interesse hebben om mee te doen met reisjes, zoek dan op Facebook naar de groep 'Ooiebeest Travelwraps', dan kun je ook eens wat uitproberen, ook als je nog geen ervaring hebt!) Ze is heerlijk in slaap gevallen dicht bij mama!

Ik voel me inmiddels al een aardige draagdoekgoeroe, ik weet inmiddels al heel wat af van verschillende merken en blends en ik vind het heerlijk om mijn meisje te kunnen dragen. Een tijdelijke verslaving, want ik kan haar (helaas) niet eeuwig dragen, dus nu genieten we daar maar volop van!

10 jaar geleden

Mooie ervaring! Quin heb ik ook veel gedragen in een draagdoek. Maar met de tweeling zag ik het toch niet zo zitten. Mijn rug heeft het tijdens de zwangerschap aardig te verduren gehad. Wel hebben we nog een extra Premaxx zak erbij gehaald voor als we naar buiten gaan. Dan heeft papa er ook 1.