Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Donderdag vrije dag to do's

Komende weken moet ik mijn overuren opmaken, zoals altijd in de maanden januari en begin februari.

Komende weken moet ik mijn overuren opmaken, zoals altijd in de maanden januari en begin februari. Op mijn werk zijn we dan ook wat meer gesloten. Ik heb dus komende weken wat meer vrij en tijd voor mezelf (en onze rotzooi).

Ik heb inmiddels al een lijstje gemaakt met dingen die ik aan moet pakken. Dat kan dan mooi op die extra vrije dagen. De oudste moet ‘gewoon’ naar school en de jongste gaat ‘gewoon’ naar Opa en Oma toe. Opa en Oma vinden dat leuk en gezellig, maar meneertje ook. En Mama kan dan mooi de dingen doen waar ik met kinderen niet aan toe kom.

Zo heb ik op het lijstje staan om de administratie weer eens op te brengen en op te bergen en wat kasten uit te ruimen waarbij ik geen kinderhandjes kan gebruiken, zoals de knutsel/boeken kast en de kast met dvd’s en andere elektronica. Ook een goede poetsbeurt voor elke kamer staat op de planning. Kan ik een keer gestructureerd alles een goede beurt geven om vervolgens dit ook gestructureerd bij te kunnen houden. Over goede voornemens gesproken hahaha

Maar bovenal zal ik het verjaardagsfeest moeten plannen voor mijn dochter en zoontje. Ze zijn allebei bijna jarig en dat moet gevierd worden. En naast een feest voor familie en vrienden, moet er ook getrakteerd worden op school en het kinderdagverblijf en wordt er natuurlijk een partijtje gehouden voor vriendjes en vriendinnetjes van school (dit alleen voor de oudste (gelukkig!!)).

Kortom deze Mama is goed druk komende tijd…

Oh ja. Ik zal van de week wat blogs wijden aan de voorbereidingen van de verjaardagen en misschien voor jullie daarin tips voor een geweldig feestje in thema..

8 jaar geleden

Heb ik dit net geblogd loopt mijn eerste vrije donderdag met een hoop to do's al meteen spaak. Mijn stief schoonmoeder waar de kids op donderdag altijd heen gaan is gister aan haar stembanden geopereerd. We wisten dit niet. Kreeg net een app-je of ik de oudste wilde laten weten dat ze niet kan/mag praten. Dus stuurde ik dat ik vrij was en dat het me handiger lijkt om de jongste dan ook maar thuis te laten. En daar kreeg ik een inderdaad dank je wel op terug.... change of plans... nu dan maar de DVD kast uitzoeken, morgen even naar de stad met kleine vent en daarna de knutselkast toch maar doen zo goed en kwaad als het kan.. :-S