Snap

Dombo en kraamtranen

Gelukkig is er kraamvisite geweest die ook een kado voor haar bij had: de dvd van Dombo. Met zijn drietjes lekker op de bank zitten en kijken maar.

Daar zit ik dan. Net een paar weken de trotse moeder van 2 kindjes.

Na gezellig samen gegeten te hebben moet manlief nog even de deur uit voor een klusje. Zoonlief wil graag nog eten bij mama en dochterlief wil Sesamstraat kijken. Aangezien het weekend is, is er geen Sesamstraat te bekennen op t.v. Bumba-dvd blijft maar vastlopen en Assepoester hebben we nu wel genoeg gezien.

Gelukkig is er kraamvisite geweest die ook een kado voor haar bij had: de dvd van Dombo. In de dvd-speler, met zijn drietjes lekker op de bank zitten en kijken maar.

Dochterlief houdt van dieren, dus de film valt in de smaak. Moeders die nog niet echt de kans heeft gehad om de kraamtranen eruit te kunnen gooien ziet de bui al hangen.

Dombo wordt gescheiden van zijn moeder...slik... Dan volgt de scene dat Dombo dankzij zijn vriendje op bezoek gaat bij zijn moeder die opgesloten is. Moederolifant neemt Dombo in haar slurf om te wiegen en daar ga ik.

Alle kraamtranen komen eruit bij het idee dat ik gescheiden zou worden van mijn kindjes en hoe verschrikkelijk de moeder van Dombo zich wel niet moet voelen.

Dochterlief kijkt al verbaasd wat mama aan het doen is. Is toch mooi de olifantjes, muisje en clowns?

Als de film is afgelopen is iedereen tevreden: zoonlief heeft zijn buikje lekker vol, dochterlief heeft een mooie film gekeken en moeders heeft lekker kunnen luchten.

 

9 jaar geleden

Dombo is mijn lievelingsfilm en zelfs zonder hormonen huil ik al tranen met tuiten, dus helemaal herkenbaar! Ik vind het zo'n zielige scène als je de moeder ziet worstelen om met haar kettingen bij haar kleintje te komen en helemaal als Dombo en Timothy weglopen en je de moeder zo door de tralies ziet. En zo erg dat ze gevangengezet is alleen omdat ze haar kindje beschermd!

9 jaar geleden

hahaha zo is ook weer uit je systeem :)