Snap
  • Mama
  • Relatie
  • toko
  • waarachtis
  • wis
  • mij
  • mams
  • haarknipjes

Dit zeggen de kids over mijn toko!

Wij, manlief en ik, hebben 3 kids, 2 meiden (2005, 2008) en een heertje (2009).Vooral de oudste heeft een duidelijke mening over mijn toko.

Wij, manlief en ik, hebben 3 kids, 2 meiden (2005, 2008) en een heertje (2009). Vooral de oudste heeft een duidelijke mening over mijn toko.

Toko

's Avonds in bed: “ Mam, wat ga jij nu doen?” “ Nog even werken.” “ Voor wie?” “ Voor Wis en Waarachtig.” “ Altijd Wis en Waarachtig, ik wordt niet goed van Wis en Waarachtig!” “ Eh, oke??”> ….... “ Wanneer maak je weer eens iets voor mij?” “ Wat zou je willen hebben dan?” “ Ja, iets moois met mijn naam natuurlijk.” “ Oke, lieverd, dat ga ik doen.”

en zo sjok ik dan naar beneden, mijn werkkamer in. Natuurlijk maak ik iets moois voor haar, zoals iedere keer als ze het vraagt. Haar kamer puilt uit!

Een pyjamazak met haar voorletter.

Een boekenlegger voor haar vriendinnetje. En deze geweldige haarknipjes, natuurlijk met haar letter.

Dus niet met zoveel woorden, maar ook dochterlief wil graag iets moois van mams.

Groetjes Tamara