Snap
  • cadeau
  • moederdag
  • moederdagcadeau
  • Fotoboek
  • pixum

Dít Moederdag cadeau is een prachtige herinnering!

Wij spotten bij influencers deze geweldige cadeautip voor Moederdag

Je telefoon staat waarschijnlijk vol met foto’s, waar je niet meer naar omkijkt. Of misschien heb je nog wel dozen vol met foto's van vroeger. Vaak nemen we de tijd er niet voor, maar een fotoboek is een super waardevol aandenken aan jouw moeder(schap), want het legt alle mooie én misschien ook de pittige momenten van jou en je kleintje(s) vast. Of juist de herinneringen aan jouw moeder(figuur). Daarom is het tijd om jouw moederschap te eren en is dit dé tip voor een prachtig en persoonlijk cadeau. Wij delen hieronder een aantal influencers die via Pixum geweldige fotoboeken maakten en het als cadeau gaven voor Moederdag.

Sophie (@s.vanmoorsel) maakte voor haar moeder een fotoboek met allerlei (oude) familiefoto’s. Haar ouders en broertjes wonen op het eiland Corfu en 4 verhuisdozen vol foto’s meenemen in het vliegtuig gaat lastig. Daarom toverde ze deze foto’s om tot een fotoboek die ze binnen no-time had gemaakt met de Pixum app. ‘Aangezien het Moederdag is, is dit echt een ontzettend leuke cadeautip’. Sophie koos voor een lay-flat binding, waardoor het boek ook nog eens super mooi open blijft liggen. Een perfect 'coffee table book' vol met eigen herinneringen!

De grootste liefde in een boek. Voor later, voor nu, voor de meisjes, voor mij. Een ode aan ons gezin van drie en mijn moederschap.

De kindjes van Kari (@karivdheide) bladeren met liefde door het fotoboek vol met leuke foto's van hun gezin. Niet alleen een perfect cadeau voor jou als moeder, maar ook een fijn album voor kinderen voor nu en later. 'Ik maak 1 à 2 keer per jaar een fotoalbum in de Pixum app en dat maakt me altijd zo diep gelukkig! Een album met al onze prachtige herinneringen, uitjes, momenten samen.' 

Daniëlle van @daansmomstories deelde deze prachtige foto van haar dochtertje met een fotoboek vol herinneringen. 'Herinneringen vastleggen voor later, ik vind het zo belangrijk! Zeker van het afgelopen jaar, we houden de herinneringen van oma op deze manier levend!'

‘Met dit fotoboek van Pixum breng ik een ode aan mijn moederschap’, schrijft Raisa (@justraisa.nl) onder haar reels. Ze laat alle bijzondere momenten en herinneringen als moeder samen met haar kindjes zien en heeft die gebundeld in een prachtig fotoboek van Pixum. Een supermooi aandenken om gewoon op tafel te leggen en eens doorheen te bladeren en ook leuk om jezelf cadeau te doen voor Moederdag!

Nog op zoek naar een Moederdag cadeau voor jezelf, je eigen moeder of om door te sturen naar je partner als hint? Kies voor een fotoboek vol met mooie foto's en herinneringen en breng een ode aan jouw moeder(schap). Via de Pixum app heb je een fotoboek van topkwaliteit binnen no-time gemaakt! Ook een leuk cadeau voor andere gelegenheden natuurlijk, of als je eens eindelijk al die foto's (waar je nooit meer naar omkijkt) wilt bundelen in een boek vol mooie herinneringen. 

Met code MMPL-20 ontvang je nu 20% korting op de fotoboeken bij Pixum gemaakt via de app of online tool. Perfect voor Moederdag dus!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pixum.