Snap
  • Mama
  • thuisblijfmoeder
  • huisvrouw
  • tienermoeder
  • thuisblijfmama

Dit is ons gezin: ik stel ons gezin en mezelf even voor

Mijn eerste blogpost op Mamaplaats.

Bloggen is niets nieuws voor mij, ik blog intussen al bijna 3 jaar op  mijn eigen blog. Bloggen op Mamaplaats is wel nieuw voor me... Daarom is het wel netjes om mij en mijn gezin even voor te stellen aan jullie.

Ik ben Stephanie, een jonge mama van bijna 32. Ik ben een dikke 16 jaar samen met mijn man, waarvan 8 jaar gehuwd. Samen hebben we 3 kinderen: 2 tienerdochters van 14 en 12 en een zoontje van bijna 5. 

Ja... ik was een tienermoeder.

Ja... onze kinderen zijn allemaal van dezelfde man.

Iets wat ik er haast automatisch wil aanplakken als ik nieuwe mensen leer kennen. Waarom? Om die vragen gewoon voor te zijn. Als mensen me zien lopen met onze oudste dochter verwachten ze vaak niet dat ik haar moeder ben. Jong moeder worden is iets wat ik nooit heb beklaagd, integendeel: ik vind het enorm leuk en zie er alleen maar de voordelen van in.

Ik ben ook een thuisblijfmama, een bewuste beslissing die mijn man en ik gemaakt hebben na de geboorte van ons zoontje. Het huishouden runnen en de kinderen in leven zien te houden is best ook een klus ;-) Verder ben ik een enorme chaoot! Ik probeer al jaren orde in de chaos te vinden... Tevergeefs! Maar ik geef niet op! Ik ben sinds enkele jaren bezig met minimalisme en heb ons huis al 3 keer van kop tot teen opgeruimd. Maar rommel kruipt waar het niet gaan kan... Op 1 november start ik op Instagram met een minimaliseer (lees opruim) challenge. Daarover meer in mijn volgende blog. 

Wat ik ook nog even wil vermelden is dat ik ADD heb en binnen enkele maanden getest word op autisme.

Verder hebben we heel wat diertjes... Al vind ik dat persoonlijk best wel meevallen. We hebben 3 poezebeesten en 3 kakelende kippen in de tuin. Hoewel ik soms niet tegen al die drukte kan, vind ik het meestal wel heel gezellig.

Zo, dit is het voor nu. Ik ben snel terug met meer .

xxx Stephanie