Snap

Dit ben ik Lusanne

Een mama met adhd & hsp

Voor de 1000x zit ik naar mijn beeldscherm te staren en probeer ik weer eens mijn blog te schrijven. ik verwacht te veel, ik wil te veel en te snel. Ik laat me te veel beïnvloeden door instagram al die bloggers, mama instagrammers waar de wereld aan haar voeten lijkt te liggen. Maar deze keer proberen we het gewoon anders, ik schrijf voor mij door mij en een beetje voor jullie.

Wie ik ben

Laten we beginnen wie ik ben: Lusanne 32 jaar met een prachtig gezin. Ik ben mama van 2 bijzondere kindjes Brian van 4.5 en Yenthe van 8 maanden. Ik woon helemaal boven in Nederland en ben huis mama. Mijn ADHD en HSP hoofd is nooit stil en brengt me vaak in moeilijke situaties gevoelsmatig. Hobby's ik heb er wel 100 gehad en er zullen er vast nog 100 volgen want door de drukte in mijn hoofd blijven ze nooit echt hangen waar ik toch best van baal.Ik ben een stuiterbal met een groot hart die het iedereen liever naar het zin maakt dan zelf. Ik verzorg, bezorg en heb lief. Maar me zelf vergeet ik vaak.

How about the rest?Mijn dagen bestaan uit huis moederen en struggle mijn weg te vinden mijn huishouden op de rit te houden, terwijl ik ook twee prachtige kinderen probeer te ondersteunen in de groei naar mooie, liefde volle en prachtige mensjes. En niet te vergeten mijn huwelijk in balans te houden

Mijn adhd en hsp zorgt er vaak voor dat ik niet met me zelf als met mijn hsp kindje over weg kan en we mopperend en bekvechtend de dagen door komen.

We zijn druk bezig het juiste pad te vinden om weer structuur en rust te kunnen vinden in onze dagen. Zodat we weer een heerlijk harmonieus gezin kunnen zijn.

Ik zal jullie mee nemen op deze reis en eerlijk tonen hoe het nou in elkaar zit als ADHD/HSP ouder/persoon.

Right now im a mess but working on it Whats your superpower?

Lieve mamanoe (https://www.mamaplaats.nl/profiel/mamanoe/218270) vroeg in haar blog wat onze super power was mijne is werken aan me zelf om nog beter te kunnen zorgen voor mijn prachtige gezin en jullie? in contact komen met mama's die in zelfde schuitje zitten of juist niet maar gewoon gezellig contacten lijkt me zo onwijs leuk.

Lets's Rock this sh*t together mommy's

Volg me gerust via: https://www.instagram.com/dewasbaremama/?hl=nl 

3 jaar geleden

Lieve mama, je komt er wel. Ik wil je als draagconsulente alleen wel graag wijzen op je kindje in de drager op de foto. Je kindje zit te diep verstopt in de draagzak. Maximaal tot de oortjes wil je je kindje hebben, dit i.v.m. rebreathing. Veel draagplezier!

3 jaar geleden

En daar zit je kracht schat! Gewoon gaan! Gewoon doen! Voor jezelf, je gezin en een beetje voor ons! Ben trots op je! ❤️

3 jaar geleden

En hier zit de kracht lieverd! Ik ben trots op je! Soms is het een kwestie van doen! Gewoon doen! Voor jezelf en voor iedereen die het lezen wilt ❤️