Snap
  • Mama

Dingen weggooien/geven te makkelijk?

Soms gooi of geef ik dingen TE makkelijk weg! Helaas is het dan al te laat.

Soms gooi en geef ik dingen te makkelijk weg. Heel fijn dat ik dingen weg kan doen, maar niet altijd makkelijk.

Neem nou bijvoorbeeld de baby kleertjes van mijn zoontje, Ow hij past niet meer? Geef ik het wel aan iemand die het nodig heeft. Ik wist het zeker! Daar ga ik geen spijt van hebben, want tja meneer was er immers al uitgegroeid. Dus wij hadden het niet nodig... 

Zelfs als ik berichten zag van andere moeders dat ze de kleding niet weg kon doen, of het eerste pakje bewaarde. Zoetsappig vond ik het en overdreven. Waarom bewaren? Je kinderen passen er toch niet meer in?! Geef het dan aan iemand die het wel kan gebruiken!

Ow wat heb ik mij vergist zeg! Wat een spijt had ik dat ik zijn eerste pyjama niet had bewaard! In 1x snapte ik alle medemama's!

Gelukkig had ik de kleertjes aan een vriendin gegeven en toen baby 2 onderweg was, kreeg ik de neutrale kleertjes weer terug. Plus het eerste pyjamaatje van baby 1. Nu is baby 2 een meisje, dus die moest meteen roze aan. Maar naar een aantal dagen toch de pyjama aangedaan van grote broer en ook een foto gemaakt.

Nu denk je, die blijft. Nou nee. Baby was ook uit alles gegroeid en wederom vond ik, ik heb er niks aan, dus maar ik er een ander blij mee en heb zonden pardon alles weggedaan!!! Zouden het de hormonen zijn geweest?! 

Maar! Gelukkig hebben we de foto's nog :)

En.... heb ik een ander er blij mee gemaakt

7 jaar geleden

Ik heb heel weinig bewaard, vooral de schaar waar navelstreng mee geknipt is, en de draden van hartregristratie bewaard, 1e dingen. Vooral kleren hebben we op de foto. Op dit moment hebben we alles bewaard omdat we nog een derde willen, daarna gaan we alles verkopen.

7 jaar geleden

Hier doe ik het hetzelfde.. Het eerste pakje en het eerste wat ze paste bewaard. Was namelijk zo klein dat maatje 44 werd en daarom wilde ik die ook bewaren. Samen met wat speciale dingetjes van haar. Krijgt ze later. Mijn moeder had dozen vol en dat vond ik erg onhandig haha. Dus moet van mezelf alles in 1 kistje passen. En andere kleertjes bewaar ik de mooie stellen. De gewone alledaagse kleren doe ik wel weg.

7 jaar geleden

Haha ja dat snap ik heel goed! Wij vonden het vooral heel leuk om te zien dat ze beide hetzelfde pyjamaatje aan hebben gehad:) nu heb ik er wel spijt van dat ik het niet heb bewaard. Maar de eerste slofjes en schoentjes wel Hihi

7 jaar geleden

Hahah leuk te lezen. Ik ben zo'n zoetsappige mama die het eerste pakje in een doos bewaard voor later. Dat eerste pakje mag ook een volgende kindje niet aan. Daar bewaar ik wel andere kleertjes voor. Alleen de kleren die mij niet zo goed bevielen of ik toch miet zo mooi vond zal ik eerder weg geven.