Snap

Die heerlijke eerste zomerse dag...

Vrijdag 3 mei 2013 --->> de eerste week van de meivakantie nadert zijn einde. En eindelijk is het zover.. weg winter / hallo zomer :-)

We wachten er al zolang op en nu lijkt het eindelijk aan te breken, die heerlijke zonnige dagen waar we de zomerkleding weer uit de kast mogen trekken en het wintergoed ver naar achteren toe verstoppen en de eerste maanden niet meer willen zien... (die hebben we nu tenslotte al veel te lang aangehad)

Wat duurde het lang dit jaar, maar nu is het zover, heerlijk weer, de kinderen meivakantie, voor het eerst weer een korte broek aan, heerlijk eindeloos buiten spelen, zand / water / ravotten. De dag wellicht afsluiten met een bbq? We zullen zien... 

Lekker relax onder uit in mijn tuinstoel, beentjes bloot (nieuwe zonnecreme kopen niet vergeten) - die melkflessen moeten toch echt een beetje bij kleuren nu...;-) --->> toekijkend naar mijn spelende kids niets mooiers toch...?  Hopelijk volgen er nog veel meer van deze dagen, daar zijn wel aan toe. Zoals het er nu uitziet als ik de weersvoorspelling bekijk gaat het een prachtige warme meivakantie worden, heerlijk!!

Genieten jullie ook zo van deze dagen, en hoe komen jullie de dag door?

10 jaar geleden

Hier ook genieten! De kids eerst heel lang in de speeltuin gespeeld met buurtkinderen en daarna hebben we lekker met 3en gepicknickt in de kinderboerderij.

10 jaar geleden

Heerlijk, de oudste twee gaan om 09.00 uur naar buiten en komen om 17.00 terug, tussendoor wat eten en drinken en naar de wc natuurlijk. We hebben om de hoek een speeltuin waar veel buurtkinderen spelen, dus daar zijn ze de hele dag. Met de jongste ga ik veel wandelen, of buiten zitten, lekker toekijken hoe ze alles aan het ontdekken is: gras, zand, beestjes.

10 jaar geleden

nog even gauw twee korte broeken maat 62 gescoord bij prenatal.. had al niet meer de hoop dat hij mn jochie nog in 62 zou zitten wanneer het mooie weer zich eindelijk zou aandienen maar blijkbaar wel... hij geniet zo van de wind op zn gezichtje en de schaduwen!

10 jaar geleden

Ja zeker!! Fijn hè, eindelijk zon! Lekker de hele dag de deur open en de hele dag buiten spelen en buiten leuke dingen doen!! En eindelijk niet meer de winterjas aan! Fijne vakantie, het weer belooft volgende week nog mooier te worden!!