Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Die altijd en eeuwige lijn..

Oef en toen brak de dag aan dat ik erachter kwam dat er niet meer veel past van vorige zomer, tja hoe heb je dat voor elkaar gekregen vroeg iemand me, euh beter hoe krijg ik dat er weer af...  (want ja we weten allemaal wel ieder pondje gaat door het mondje - ik zal maar zwijgen over al dat lekkers dat ik naar binnen heb gewerkt de afgelopen lange herfst/winter maanden dat was veel, veel te veel, in plaats van maat te houden nam ik niet 1 koekje maar een heel pak om een voorbeeld te geven :-( )

Afgelopen herfst / winter viel het nog wel enigszins te verbloemen echter met de zomer in aantocht zal dat niet meer lang lukken. Tijd voor of nieuwe kleding of aan de lijn... moeilijke keuze, welnee!!

De laatste gaat het worden, al is lijnen niet mijn meest favo hobby... laat het Sonja Bakker boek zowat in mijn hoofd geprent zitten dus hoe het moet weet ik wel... nu nog gaan uitvoeren en volhouden. Je moet zelf die knop omzetten anders gebeurt er niets..

Kids weer naar school, geen excuses meer samen met zus en vriendin die ook een paar kilootjes kwijt willen gaan we ervoor. Samen elkaar motiveren en het belangrijkste doorzetten.. 

En jij ben jij al zomerproof ? ga je nog voor een paar kilootjes eraf of helemaal tevreden? Wat is jou afslankgeheim?

10 jaar geleden

Nee! Ik let af en toe even wat extra op, maar vind lijnen niet nodig. Ik ben redelijk tevreden en de tijd dat ik perse het lijntje van een supermodel wilde ligt gelukkig ver achter me.