Snap
  • kerst
  • advertentie
  • eten
  • recepten
  • kerstdiner
  • feestdagen
  • delen

Maak een 'Bordje voor elkaar'

Deze influencers maakten een heerlijk gerecht voor een ander

Kerst staat in het teken van veel gezelligheid en - niet geheel onbelangrijk - lekker eten. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Samen kunnen we zorgen voor een fijne kerst voor iedereen. Met ‘Bordje voor elkaar’ maakt Albert Heijn het je makkelijker om iets voor een ander te betekenen. Kook bijvoorbeeld een portie extra van je lievelingsgerecht voor iemand die wat extra warmte verdient deze kerst. Albert Heijn staat voor jou klaar met heerlijke en makkelijke recepten.

Lieke (@liekedeb.nl): "Geven, delen en samenzijn. Daar draait het allemaal om met kerst 🎄. Hoe mooi is het, als je naast aan jezelf ook aan een ander denkt. Precies wat ik mijn kinderen wil meegeven ❤️"

Shary-An (@shary_an): "Voor mijn schoonouders heb ik dit heerlijke recept uit de Allerhande gemaakt, met hier en daar wat kleine aanpassingen.. hun reactie was 🥰!"

Sanne (@onsgezinvanhierendaar): "Albert Heijn komt met “bordje voor elkaar” waarmee je iemand in je omgeving (of juist een onbekende) verrast met een lekkere maaltijd. Ik ging op pad om mijn oma, die ik veel te weinig zie, te verrassen met een bordje “kerstlasagne”."

Saskia (@saskiaweerstand): "De decembermaand is lang niet voor iedereen een gemakkelijke maand en daarom vind ik dit zo’n tof idee. Een bordje voor elkaar! Extra omkijken naar diegene die het echt goed kan gebruiken. Jij maakt je gerecht zoals je dat normaal zou maken, maar dan extra veel zodat er iemand mee kan eten. Deze kerst nodig ik de drie power-vrouwen uit mijn familie uit, mijn moeder, mijn tante en mijn lieve Beppe. ❤️"

Doe inspiratie op met deze recepten!

Kook jij ook een lekker gerecht voor iemand anders? Doe dan snel wat inspiratie op met de Allerhande recepten.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Albert Heijn.

's avatar
9 maanden geleden

❤️

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamaplaats?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.