Snap
  • Mama
  • family
  • Proudmom
  • #daughters
  • fucktheodds
  • girlsquad

Desi, Day en Dawn

Dit zijn wij!

Hoi,

Ik ben Desi, bijna 29 jaar en moeder van 2 meiden.

Ik woon in Zwaag samen met Dennis. Wij zijn nu 3 jaar getrouwd en al 10 jaar samen.

Ik ben leerkracht in het speciaal onderwijs en ik maak daar de leukste, gekste en vreemdste dingen mee.

Mijn oudste heet Day en is geboren op 22-01-2018. Een echte, heerlijke peuterpuber met wat extra’s. Day is namelijk geboren met een aandoening. Day is eenzijdig verlamd in haar gezicht, een aangezichtsverlamming. Dit komt bizar weinig voor. Hoe dit nu verder gaat? Keep on reading! 

Mijn jongste heet Dawn en is geboren op 22-10-2020. Een heerlijk grietje die lekker wil blijven plakken bij mama. 

Mijn zwangerschappen waren vreselijk, 1 bevalling was traumatisch en ik heb iets opgelopen van Day haar aandoening. Lezen jullie mee?