Blog header image

Depressie en peuterpubertijd.

Leven met een depressie is op zich al niet makkelijk voor mijzelf, maar ook niet voor de mensen (met name mijn zoontje) om mij heen.
Anoniem
7 jaar geleden

oh wat rot zeg.. Ik hoop dat je snel de rust weer in je koppie kan vinden!!

Ezra
7 jaar geleden

Dank je wel.. het kost even tijd maar het komt vast goed. Ik probeer gewoon positief te blijven.

Anoniem
7 jaar geleden

Ik herken wat je zegt en de druk om in de korte momenten die je voor jezelf hebt het huishouden te doen, maar probeer juist op die momenten wat tijd voor jezelf te nemen. Ga op de bank zitten met een kop thee en een tijdschrift en even echt de boel de boel te laten. Ik weet zelf hoe moeilijk het is, maar het zijn net de momentjes die weer wat energie geven. Probeer inderdaad een dag voor jezelf te nemen, even geen verantwoordelijkheid voor de kleine en alles wat je nog moet doen maar echt een dag voor jezelf!!!! Je bent er al eerder uitgekomen en nu gaat het ook weer lukken hoor!!

Ezra
7 jaar geleden

Ik heb een aantal keren geprobeerd de boel de boel te laten, maar relax zitten of wat buiten de deur doen is dan best lastig omdat het door mijn hoofd blijft spoken dat ik thuis niks gedaan heb. Heel verschrikkelijk is dat. Maar ik moet inderdaad proberen iets meer tijd aan mezelf te besteden. Inderdaad, ik ben al eerder uit depressies gekomen dus het lukt vast weer! Dank je wel voor je reactie Clau.

Jillly57
7 jaar geleden

Ik ben het met de stelling eens dat een mens niet alleen voor anderen moet zorgen maar ook voor zichzelf. Door goed te zorgen voor jezelf kun je goed voor een ander zorgen. Door van jezelf te houden ben je in staat om ook van anderen te houden