Snap
  • Mama

De winter doorgekomen.

Zo dat is alweer een tijd geleden dat ik geblogd heb. Deze winter was een drukke winter...

Vanaf het moment dat de Sint weer in het land was tot begin februari hebben wij het rete druk gehad! Dus het is alweer een tijd geleden dat ik van me heb laten horen.

De decembermaand is voor alles en iedereen een drukke maand. Voor ons geen uitzondering. Met de vele sinterklaasvieringen (op het KDV, op het werk van Papa, bij Oma (mijn vriends moeder), bij Opa en Stiefoma (mijn vriends vader en stiefmoeder), bij ons petekindje en dan ook nog eens bij ons thuis (waar we overigens mijn broertje uitgenodigd hebben en mijn vader en zijn vriendin, want als we die ook nog af moesten gaan..... geen idee wanneer..)

Daarna kwam de Kerst (met z'n verplichtingen). Op kerstavond naar Oma, op 1e kerstdag met het hele gezin bij Opa en Stiefoma (mijn thuis) en op 2e kerstdag is een vriend van ons jarig.... VOL gepland.

Oud en Nieuw hebben we gezellig gevierd bij vrienden. Heerlijk genieten met de kids ook van het vuurwerk vanachter de raam.

Toen was het bijna zo ver! Ons kleine ventje alweer 1 jaar. Iets wat niet zomaar voorbij moest gaan. Met een Woezel en Pip uitnodiging, een Woezel en Pip taart en veeel heeel veel Toet Toet Auto's cadeautjes. Een top dag voor ons mannetje. 

Daarna op het KDV verjaardagsfeest voor de jongste (met Woezel en Pip traktaties) en een uurtje later het afscheidsfeest van de oudste (met een heus Frozen mini feestje en traktatie!). Alweer vier jaar! Ze was al gaan oefenen op de basisschool en vond het helemaal geweldig. Die halve dagen vond ze maar niets... hahaha gelukkig!

Toen was het weekend aangebroken voor het Grote Frozen Feest! Alles op en top in Frozen style! Zelfs Mama was verkleed als Prinses Anna, kleine broertje als Olaf en dametje zelf natuurlijk als Prinses Elza. Wat heeft ze genoten. Alles blauw-wit thema en "Frozen" hapjes. Zelf hadden we gesmolten sneeuw ;-)

Toen had Mama iedere dag even RUST! Dametje naar school en dat scheelt heel wat drukte in huis! En wat doet ze het goed en iedere ochtend gaat ze met plezier naar school! En Mama? Mama geniet van haar grote meid is trots en vind die rust soms ook wel heerlijk ;-P

9 jaar geleden

Nog gefeliciteerd. Dat ziet er echt geweldig uit! Hier ook twee Frozen fans in huis. Superfijn dat je meisje het zo goed doet op school.

9 jaar geleden

Wat leuk dat je weer aan het bloggen bent op Mamaplaats! Die periodes zijn inderdaad al druk laat staan met kids erbij. Toen mn kleine nog een baby was viel het wel mee maar nu ze 3 is.... chaos! haha. Kerst is bij ons onderverdeeld in mijn vader dan mijn moeder, mijn vriend zn opa en oma N en opa en oma H. Soms zijn er gewoon te weinig dagen haha. Nu is de rust weer even terug.. genieten! Nog gefeliciteerd btw :)