Snap
  • Mama
  • post_short

de wekelijkse boodschappen

De boodschappen zijn erg duur. hoe kun je hier nog  verder op bezuinigen, terwijl je toch A-merken koopt.

11 jaar geleden

Wij hebben inderdaad ook een selectie van A producten, maar sommige dingen vinden wij juist beter van een huismerk bijvoorbeeld :-) Verder haal ik de boodschappen voor de hele week tegelijk, dat scheelt veel. En een grote voorraadkast helpt ook, dan kan je bij aanbiedingen inslaan!

11 jaar geleden

Je kunt ook een keuze maken in de producten die je als A merk wilt blijven gebruiken. Ik heb dat ook gedaan. Er zijn nou eenmaal dingen die beter smaken, maar dat is echt niet met alles zo hoor. Ik ben mijn koopgedrag gaan bestuderen en daaruit bleek dat ik soms onbewust dingen kocht die niet nodig waren. Mijn tip: Neem een vast bedrag mee naar de winkel en koop daar je boodschappen van, koop in 1 x de grote boodschappen en niet elke dag. Dat ssheelt bij mij heel veel.

11 jaar geleden

Het is niet zo dat ik moet bezuinigen, maar het is wel fijn is als je wat meer overhoud voor andere dingen. En bepaalde a-merken smaken gewoon beter vind ik.

11 jaar geleden

Waarom zou je A merken willen kopen als je moet bezuinigen? Daar kan je juist het meest op besparen. Ook aanbiedingen in de gaten houden van verschillende winkels is een goede manier om te besparen