Snap

De weg naar….

De zomer(vakantie) is afgelopen en de rust is teruggekeerd in huis. De leegte van rondrennende kids en chips op de grond wordt weer opgevuld door hard werken aan een nieuwe online Kiddomagazine…. pfff, deadline!

In de vakantie heb ik veel inspiratie opgedaan voor onze website Kidoplaza en heb ik veel met vriendinnen gesproken over o.a. de herfstcollectie die -al veel te vroeg- in de schappen hangt….maar och, wat zijn er weer mooie spullen te koop! Met mijn gevulde notitieboekje, ben ik achter de schrijftafel geklommen en heb veel huis-tuin- en keukentips opgeschreven voor het Kiddomagazine.

Weet jij bijvoorbeeld wat al die icoontjes op de waslabels van kleding betekenen? Nou, ik niet!…gek eigenlijk, als je je bedenkt dat ik zelf moeder ben van een groot gezin en al 17 jaar zelf mijn was doe….en van anderen. Maar goed, dat is dus het leuke van mijn werk; ik geef tips en ik leer er zelf ook nog van. Wat ook erg goed aanslaat is onze Koopjeshoek.

Ik begon mijn zoektocht naar kleertjes, woonaccessoires en speelgoed onder de 10 euro… en dat is gelukt. Ik dacht dat het een uitdaging zou zijn, maar wonder boven wonder was de missie gemakkelijker dan ik dacht. Op deze manier bieden we voor elk gewenst budget wat wils dacht ik. Ons Kiddomagazine is nu eindelijk live en we kunnen weer even op adem komen en genieten van de leuke reacties. Maar ondanks de adempauze loop ik alweer met mijn notitie boekje rond en struin ik internet af voor de laatste trends.

In mijn hoofd droom ik alweer over onze feestdagen editie vol met sfeervolle pagina´s gevuld met kerstjurkjes en heerlijke recepten om samen met je kids te maken….en wat zou het geweldig zijn er een kerstliedje wordt gespeeld terwijl je het magazine doorbladerd! Zojuist genoteerd in notitieboekje: 14) (Kerst)muziek als extra tool regelen bij bladerfunctie Kiddomagazine (Jingle Bells)…