Snap
  • Mama
  • luiers
  • testen
  • etosluiers

De vernieuwde Etos Woezel en Pip Luiers testen

Snap

Even voorstellen...

Ik ben Iris van de Hoeve, partner van Niels. Samen hebben wij drie kindjes van 3, 2 en 0 jaar. Ik ben thuisblijfmoeder en zorg dus fulltime voor de kinderen en het huishouden.

De luiers

Wij mochten met onze drie kindjes de vernieuwde Etos luiers testen. Ten eerste wil ik zeggen dat ze er gewoon superleuk uitzien. Wij gebruiken de Etos luiers al drie jaar en ik wil niet anders. Nu vraag je je af wat ik er natuurlijk zo fijn aan vind? Ze voelen zacht en stevig aan. Ze zitten goed bij alle drie mijn kinderen, hiermee bedoel ik dat ze goed aansluiten en mijn kinderen nooit doorlekken. Ik vind het stevige en goed meebewegende luiers. Ik vind de sluiting ook erg prettig; makkelijk los te krijgen van de luier om hem dan als een pakketje dicht te kunnen plakken.

Luierbroekjes

Sinds kort hebben wij ook luierbroekjes in huis voor onze 3-jarige zoon. We hebben meerdere merken geprobeerd, omdat ik luierbroekjes toch net even iets anders vind dan een gewone luier. Maar je raadt het al… ik vind de luierbroekjes van Etos het fijnst. Vooral omdat hij een super stevige bovenrand heeft en hij heel goed de ongelukjes absorbeert. Wat mij opviel aan de luiers was dat er banen in zitten die het vocht in de luier extra goed opnemen. Heel fijn, want zo houden we de billetjes droog en krijgt luieruitslag geen kans.

We hebben luierbroekjes in maat 6 getest. De gewone maat 6 en voor onze kleinste telg maat 3. Ik vind ze erg goed betaalbaar en al helemaal met hun leuke aanbiedingen.

Eindoordeel

Ik ben blij met de Etos Woezel & Pip luiers. Wat ik ook erg fijn vind is dat ik ze mee kan bestellen in onze AH-bezorgservice. Ook kan ik ze als het nodig is bestellen via Etos.nl en dan ze zijn supersnel thuisbezorgd. Nog een extra fijn feitje dat ze een Ecolabel hebben. Toch fijn om te weten dat ze aan het milieu denken. Zelf ben ik drie jaar geleden al fan geworden van de Etos luiers, dus ik zou ze zeker aanbevelen! 

Snap
Snap
Snap