Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • mama
  • kleuren
  • trends

Dé trendkleuren voor 2012!

Hoewel het nog winter is, wordt er al volop gekeken naar alle nieuwe modetrends voor het voorjaar van 2012. Ikzelf ben daarmee een beetje aan de late kant. Toch wil ik je de trendkleuren voor voorjaar/zomer 2012 niet onthouden. Gewoon omdat ik ze zelf echt super vind!

De kleur Tangerine Tango is door Pantone uitgeroepen tot kleur van 2012. Een pittige roodachtige oranje kleur die je in 2012 veel terug zult zien in zowel kleding als mode accessoires.

Maar ook de andere kleuren mogen er zijn! Mooie bleke tinten die mij doen denken aan edelstenen als Roze kwarts, Aquamarijn en Amethyst. Dit gecombineerd met veel mooie bedels en ball chains kettingen maakt het een prachtig geheel. Want ook in 2012 zijn lange kettingen met bedels weer helemaal hip.

Wat betreft armbanden zul je in 2012 weer veel gevlochten leer terug zien, en ook weer in de meest hippe kleuren. Uiteraard ook weer gecombineerd met gave bedels.

Genoeg moois dus om in 2012 mee aan de slag te gaan! Ben je op zoek naar leuke, unieke sieraden kijk dan eens bij Hooked on Pearls. Hooked on Pearls is een online winkel met handgemaakte sieraden. Alle sieraden zijn handgemaakt en van ieder sieraad wordt maar één exemplaar gemaakt. Hierdoor draag je altijd iets unieks en onderscheidt je je van de rest. En dat is toch iets waar iedere mama naar op zoek is!

12 jaar geleden

Altijd leuk sieraden met de leuke zomerkleuren!!

12 jaar geleden

Bedankt voor je leuke reactie Jolanda! De kleuren voor dit voorjaar zijn absoluut leuk, mooie pasteltinten, maar ook wat hardere kleuren. Ik denk dat we daar heel veel mooie sieraden mee kunnen maken ;-)

12 jaar geleden

Wat een super leuke sieraden en ook mooie kleuren voor de zomer, staat de kinderen altijd zo leuk die felle kleurtjes.