Snap
  • Mama
  • Eersteblog
  • spannenddatwel

De stap naar bloggen

Spannend dat wel...

Lieve lezers,

Nadat ik vaak mijn verhaal verteld te hebben de afgelopen jaren merk ik dat er veel mensen verbaasd zijn over hoe ons leven gaat en waar wij als ouders tegen aan lopen. Ons leven met onze drie kindjes gaat zeker niet altijd over rozen, maar keer op keer komen wij er sterker uit. Ik zeg altijd je hebt diepe dalen in het leven nodig om je hoogtepunten te herkennen. Tot een vriendin zei; San waarom ga jij niet bloggen? Mijn reactie wie wilt dit nu lezen?! En nu denk ik, als ik één persoon de weg kan wijzen in de wegen die wij al afgelegd hebben dan heb ik al gewonnen. Mijn verhalen zullen vooral gaan over onze oudste kindje Nanne. Maar waarom? Dat lezen jullie later. 😉

Liefs Sandra ✌

4 jaar geleden

Als je op mijn naam drukt kun je mijn post zien. Heb er maar 4 😂 .... Voor het meesparen van de bierkronen 😅 nichtje van je wederhelft 😂

4 jaar geleden

Ja ik ook hier. Zat eerst onder een schuilnaam, maar toch over de drempel gegaan. Waar heb je deze gepost? Ben nieuwsgierig! Enne ik heb meerdere Wendy's die hier kunnen zitten 😅

4 jaar geleden

Hey jij ook hier. Ik lees alleen maar. Heb hier al de flyer van Nanne een keer gepost 😅 Groetjes Wendy