Snap
  • Mama
  • Gemis
  • rouwomeenouder
  • rouwbijkind

De seizoenen veranderen maar ik zie het niet!

Omdat jij er niet bent pa!

Ik kijk naar buiten en ik zie de zon..

De dauw hangt er nog, maar het beloofd een mooie dag te worden.

Het is mijn verjaardag, nog geen 3 weken na jou sterfdag (12-05-2021) pa! De felicitaties komen aan, maar het onbestemde gevoel dat ik ergens op wacht verdwijnt niet..

Waar blijft die van jou dan.. Die komt niet.. en het stemt me zo triest..

Het is goed.. je mocht gaan.. het was genoeg.. je lijf was op..!

De lente moet plaats maken voor de zomer, maar het blijft bij wat mooie dagen..

En zie in de natuur veel mooie dingen, en kan genieten van een avondje op het strand wandelen.. Het geeft me rust, want jij bent daar ook.

Ik ben er van overtuigd dat S. door jou vaste voeding eet, zelfstandiger is, goed los loopt, en zindelijk is.. Je bent er nog. Ookal zie ik je niet..

De lente moet plaats maken voor de herfst..

Het weer is zoals ik me voel.. het is teveel.. er is teveel gebeurd..! Een nieuwe plek, waar ik geen herinneringen heb met jou, jou eigen plek is er ook niet meer om naar terug te gaan..

Ik moet een weg vinden en keuzes maken zonder je, waarvan ik wel weet dat ik het kan. Maar graag wil weten hoe jij dat zou doen..

Er gaan veel deuren dicht, jou tastbare dingen die verraadde dat je hebt bestaan beginnen weg te vallen. Het worden enkel nog herinneringen. Voor hen die jou gekent hebben..

De verjaardag van de meisjes ging ook zo raar.. geenbericht van hun opaaaatje.. En ik merk dat het bij hen ook niet altijd gaat. Het heeft er flink in gehakt.

De herfst maakt plaats voor de winter..

De feestdagen komen er weer aan. Een tijd van samen zijn, genieten van de sfeer, een fijn uiteinde.. dat alles is er niet.. het gevoel is weg.. Door de donkere wolken met sneeuw komt een zonnetje kijken.. en zit ik in de auto met muziek op die mij aan jou doet denken..

Hoe zeer ik een weg zoek om door te gaan, zie ik bij de meisjes dat die ook nog niet zo ver zijn.. wij allemaal niet.. want de leegte die je acht liet is niet te beschrijven..

Ik kan alleen maar zeggen, Dag pap..