Snap
  • Mama

De prijs van het ouderschap

Ik heb eindelijk de stap genomen en weer begonnen met mijn werk als banketbakker

Daar was het dan.... ik loop me al 2 jaar elke week een ongeluk te solliciteren en niks nada noppes, en gewoon via een facebook vacature pagina opeens bam raak.

Productie medewerker banket gezocht. 

Ik dacht die is van mij! Stuurde een mail en kreeg binnen een uur een belletje of ik morgen al kon komen op gesprek.

Het enige waar we even mee zaten waren de tijden, middag tot late avond was niet de gebruikelijke nacht tot middag die je normaal in de bakkerij besteed. Maar ik was blij dat ik zo toch nog 6 uurtjes per dag met mijn kinderen kan spenderen en papa ze ophaalt en in bed gooit (zachtjes natuurlijk)

Nu een maand verder heb ik totaal geen spijt van deze uren en zie ik nu alleen mijn vent in de nacht doordeweeks en gelukkig wel heel het weekend, dat is wel ff slikken....

Gelukkig is rollebollen doordeweeks nog steeds een optie zodra ik thuis kom, nu weet ik het echt zeker dat ik de man van mijn dromen heb. 

(Al was hij er fel op tegen in het begin)

Hij haalt nu alle poepluiers en gemiste bed verhaaltjes in van de afgelopen jaren, heerlijk dat mijn zoontje nu zijn tanden laat poetsen door papa. En ze lekker in bad gaan met papa op de uitkijk voor een tsunami alarm????

Met mijn werk erbij krijgen we 400 euro meer te besteden en dat verlicht en hoop van mijn stress, de tijden van per week 50 euro aan boodschappen zijn voorbij na 2 jaar! 

Al moet ik heel eerlijk zeggen dat ik soms wel heel erg graag naar mijn werk ga ;) niet alleen omdat ik gek ben op mijn werk, maar ook omdat ik na zoveel tijd thuismama gespeeld te hebben het nu ook wel zat ben om thuis te zitten...

Vooral na een hele ochtend vol drambuien...

Eerlijk is eerlijk, maar ik mis ze toch wel weer op de terugweg ;)

7 jaar geleden

Wat fijn voor je, al die vooruit gang!! Zeer henkenbaar hier. Keep up the good work. :D