Snap
  • Mama
  • oppas
  • mama
  • baby

De oppas is ziek

(O)ma is ziek. Aangezien zij normaal op maandag oppast, heb ik een werkdag minder deze week. Hoewel, een freelancer is flexibel. Zo ook ik. Ik heb geen externe afspraken vandaag en ook geen belafspraken. Zaken die kunnen wachten, wachten tot morgen. En voor de rest... werk ik ‘gewoon’ tijdens babyslaapjes en in de avonduren.

Gewoon tussen haakjes, want zo makkelijk blijkt dit nog niet te zijn. Baby heeft geen zin om te slapen. Zowel zijn ochtendslaapje als zijn middagdut kort hij in tot max 20 minuten. Spelen! Mama, ik wil spelen! Het is mooi weer, dus besluit ik met hem naar buiten te gaan.

En daar... geheel onverwachts, komt mij de inspiratie aanwaaien. Voor een artikel, voor een blog en ja, zelfs voor een nieuw project. Snel krabbel ik de ideeën in mijn blackberry. Zodra manlief thuis is, duik ik achter de pc om ze uit te werken. Ik bedank Cee voor deze onverwachte inspiratieboost en zijn hulp bij mijn werk.

Hij lacht. Ik lach en laat mijn werkzorgen voor wat ze zijn. Later komt het goed. Er is meer dan werk alleen. Met de zon op onze huid wandelen we verder. Op naar het park.

 

12 jaar geleden

Dankjewel!

12 jaar geleden

En nu is C zelf ziek. Wat zielig. Sterkte vandaag!