Snap
  • Mama
  • liefde
  • #miskraam
  • #MiskraamVerwerken

De miskraam deel 2

Afspraak bij de gynecoloog ging goed. Ze vertelde idd dat we drie keuzes hadden en we hebben gekozen voor de medicatie. 

Dag na de afspraak kon ik de pillen gebruiken en de miskraam opwekken. Wat was het een hell. De pijn kwam en ging niet weg. Het leek net of ik helemaal leeg liep. Ik kon niet van het toilet af en steeds als ik eraf ging en mijn handen wassen (jaja netjes opgevoed, handen wassen na het plassen) kon ik weer terug rennen. 

En ja hoor... precies toen ik de hardste pijnkreet uitriep vanaf het toilet kwamen mijn schoonouders op bezoek. Ze kwamen langs om over hun vakantie te vertellen. Wat natuurlijk altijd gezellig is... maar dit moment niet zo prettig voor mij. Ik heb me verontschuldigd dat ik niet bij het gesprek was en ik ging weer weg. Ze snapte het volledig. 

Ik heb bijna 4uur boven het toilet gehangen. Allemaal grote klonten en ik denk dat ik ons kleintje niet heb gezien. Ik was op. Emotioneel, geestelijk en lichamelijk. Mijn vriend heeft me zo fijn gesteund. Onze kleine man heeft gelukkig niks gemerkt. Die zat te spelen op opa zijn schoot en daarna bij papa. Wat heb ik een geluk met z'n vriend. 

De weken erna heb ik nog wel wat gebloeid en de volgende afspraak was best raar. Nog niet alles was eruit van de miskraam, maar met zijn volgende menstruatie zou alles eruit zijn. De menstruatie bleef lang uit. Maar toen die er was..... potjandrie zeg! 2weken lang duurde deze menstruatie 😱 2 volle weken! Maar alles is er nu uit. 

Ik voel nogsteeds rouw maar ik ben blij dat ik het niet meer draag, dus ook geen zwangerschaps symptomen meer. Dit kleintje zal niet opgroeien in ons gezin, maar de liefde voor de kleinste zal er altijd zijn. 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamadown?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.