Snap
  • Mama
  • mannen
  • help
  • mannenzijnnetkinderen

De mannen sensor

Ik wist niet zo goed wat voor titel ik hier aan moest geven. Want eerlijk is eerlijk, die sensor bij de mannen is stuk. Of ze willen het niet begrijpen, of ze filteren alleen het gene wat ze graag willen horen. 

Laat ik voor op stellen dat ik niks te klagen heb, mijn man doet oprecht zijn best, brengt wél zijn steentje bij in huis ( wetende dat er heel veel mannen zijn die niet eens weten hoe een wasmachine werkt) en doet alles uit liefde. Deze blog is een beetje met een knipoog geschreven. 

Want even, wij vrouwen onder ons.. 

9/10 signalen waarmee jij eigenlijk aan de bel trekt dat je hulp nodig hebt snappen ze niet. Ik kan er een boek vol schrijven. Hier een aantal voorbeelden: 

1) “Schatje, die kleine heeft echt honger hoor! - terwijl jij druk bezig bent de luier te verschonen, en je kindje daarna aan het wiegen bent - 

Vervolgens zit manlief nog altijd rustig op de bank TV te kijken, in plaats van dat hij even een flesje klaar maakt. 

2) “ We gaan zo en ik heb nog genoeg te doen. Ik moet nog eten, mijzelf nog aankleden, mezelf nog fatsoeneren en mijn haren borstelen “ Ofterwijl, maak jij de luiertas even in orde? 

Óf ze begrijpen de hint niet, of ze vergeten de helft. 

3) Wanneer jij na 4 keer porren in bed wéér er uit moet om je kindje zijn speen terug te geven, maar meneer rustig verder slaapt.. 

Wat is jouw grootste irritatie (geweest)?

Ik lees het graag!