Snap

De Leukste Vakantiefoto's?? Geef je kind het toestel!

Ik ben net onze vakantiefoto's aan het uitzoeken om hiervan een leuk boek te maken. En wat hebben we toch leuke foto's met dank aan onze ...

Ik ben net onze vakantiefoto's aan het uitzoeken om hiervan een leuk boek te maken. En wat hebben we toch leuke foto's met dank aan onze dochter. Zoals wel vaker wilde ze perse ook op vakantie foto's maken. Dus hebben we twee fototoestellen meegenomen. Onze "oudere" digitale camera voor ons dametje van 4,5 jaar oud en onze "nieuwere" digitale watercamera voor ons zelf om foto's te nemen.

We hebben nu dus ook veel foto's uit ander perspectief. Super leuk voor in het vakantiefotoboek en ook gewoon super leuk voor later. Ze heeft er zelfs leuke selfies bij zitten. 

Ook van ons fiets-tourtje hebben we hele leuke foto's. Ook foto's van nietszeggende auto's, stoepranden, fietszadel en ga zo maar door. Maar ook foto's van de omgeving waardoor we heen aan het fietsen waren. 

Maar ook onze onderwater camera heeft leuke kliekjes gemaakt! Ook een super idee om mee te nemen op vakantie. 

Zo nu ga ik verder met het zoeken naar betaalbare fotoboeken met goede service en dan lekker even puzzelen hoe ik alle leuke foto's erin ga krijgen ;-)

8 jaar geleden

super leuk! ga ik de volgende vakantie ook done