Snap
  • Mama
  • syndroom
  • herinneringen
  • liefde

De laatste foto van toen het nog normaal was...

Hierna veranderde alles

Deze foto, ik heb er gisteravond veel naar zitten kijken. 

Deze foto heb ik gemaakt op tweede kerstdag. De nacht ervoor waren we met spoed naar het ziekenhuis gekomen. Ik had hele andere plannen voor tweede kerstdag dan in het ziekenhuis zitten. Maar met de instelling dat we er toch wat van moesten maken omdat dit nog wel vaker zo plotseling zou gebeuren, zaten we samen zo op bed. 

Op de ipad naast haar stond The Streamers aan. Ik was aan het mee zingen. Speciaal voor haar, ze kon zo heerlijk naar mij kijken als ik aan het zingen was. Het maakte me helemaal niet uit wie me op de afdeling kon horen ik zong omdat ik dan dit mooie gezichtje zo kon blijven zien. 

Even daarvoor had ze medicatie gekregen om haar luchtwegen open te zetten. Het werkte goed, ze zag er zoveel beter uit dan de nacht ervoor. 

Ik appte haar vader deze foto, en typte: we zitten er heerlijk bij. Zo is het wel te doen hier op tweede kerstdag. Neem als je morgen hier heen komt de wandelwagen maar mee, want misschien kunnen we wel weer naar huis. De medicatie helpt goed. Knuffel van ons hier voor jullie mannen daar! 

Niet wetende dat ze de volgende dag naar de IC gebracht zou worden. Dat de wandelwagen nog twee dagen daar in de gang zou staan omdat het toen pas goed voelde dat 1 van ons even naar huis ging rijden. 

En niet wetende dat ik de volgende keer The Streamers zonder haar zou kijken. 

Maar eerlijk is eerlijk, ik heb gisteravond net zo mee gezongen als hoe ik toen deed. Deze keer met deze mooie foto naast me. 

Ik weer zeker dat waar je ook bent, je gevoeld hebt dat ik gisteravond weer heel veel liefde naar je toe heb gestuurd! ♡♡☆

Wil je meer lezen van Mamaplaats? Klik hier!

1 jaar geleden

Mooi gezegd, sterkte

1 jaar geleden

Weer mooi geschreven dikke knuffel van ons

1 jaar geleden

Mooi geschreven heb alles terug gelezen maar wat vreselijk heftig allemaal. Hele dikke knuffel voor jullie liefs sanne

1 jaar geleden

🥺♥️