Snap
  • Mama
  • Dankbaar
  • #familietijd
  • nieuwbegin
  • Corona

De laatste dagen van 2020

Laten we de mooie momenten onarmen.

Tuurlijk zou ik nu allemaal dingen kunnen op noemen die dit jaar niet fijn waren. Maar nee laten we juist blij zijn met de momenten die wel mooi waren en zijn! Nog ruim anderhalve week en dan is dit jaar toch echt voorbij. 

En wat ben ik trots dat we zo'n onwijs leuk kind op de wereld hebben mogen zetten. Tijdens mijn verlof verloor mr lover zijn baan door corona. Ik weet nog dat ik de deur open deed en dacht wat doe jij dan met die tassen en ik als eerste riep "Je bent toch niet je baan verloren he?" En dan nog niet eens de link leggen met een corona crisis.... Ik dacht zucht mannen.... Ja lekker aan het oordelen voordat je het verhaal gehoord hebt. Ik heb toen even heel hard gehuild en toen was het klaar. Laten we het positief bekijken. 

En wat kijk ik er nu positief op terug. Wat heb ik een geluk gehad dat ik de laatste weken van mijn zwangerschap mr lover naast me had zo fijn dat iemand je van de bank kon trekken omdat je niet meer overeind kon komen. Een prive chauffeur had. En hoe fijn dat we zolang samen konden zijn met Wolf. Daar ben ik dankbaar voor ondanks de reden heel treurig is/was. En ben ik dankbaar dat ik dit jaar goed ben door gekomen. 

Laten we knallend 2021 in gaan. (knallend zonder vuurwerk, met sterretjes in de hand) Maar knallend in de zin van: Laat ik al mijn creatieve ideeën uit gaan werken en laat ik vooral ook eens even een keer de stofzuiger staan. Plaats maken voor leuke dingen en de boel loslaten, want 2020 laat maar weer beseffen het leven kan zo kort zijn.

Liefs S.