Snap
  • Mama

de ik ben 14jaar dus ik lig dwars puber

Is het zoveel gevraagd aan n kind om op deze tijd dan echt is gaat slapen??

00:15 en meneer zijn wekker gaat om 8 uur in ochtend,maar hij is zo dwars als maar kan.. Soms echt nog klein kleuter gedrag.. Waarom gaat hij niet gewoon slapen,nu moet ik steeds zijn kamer op om te zeggen dat hij verdorie moet slapen,zijn mobiel ligt al op mijn kmr,zijn tv is uit dus dit is puur gallen omdat hij niet wil toegeven dat hij moe is... Maar intussen houd hij mij ook wakker en ik slaap al zo beroerd.. Was ik vroeger ook zo vervelend?vast wel alleen had ik papa en mama samen en ik merk toch dat ik dat soms wel mis even iemand die je back-upt ipv strijd alleen... Hoe pak je het nou juist aan? Want als ik boos wordt,dan wordt hij of boos of verdrietig en dan slaapt hij zeker niet..zeg ik nu niks meer dan val ik zo in slaap,maar heb ik geen idee of hij slaapt

maniu's avatar
9 jaar geleden

Nee die site ken ik nog niet .. Bedankt voor de goeie tip... Ik hoop mijn zoon zo n leuk mogelijke jeugd te geven ondanks de situatie..

Annemiek2's avatar
9 jaar geleden

Onze zoon is nog niet eens 2 dus echt iets hiervan weet ik niet. Wel kijk ik regelmatig op een site: how2talk2kids Misschien heb je hier wat aan of ken je het al. De situatie waar je in zit lijkt me niet echt makkelijk maar ik begrijp uit je profiel. Knap dat je toch positief in het leven staat en heel fijn dat je zoon kiest voor een warm nets.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij maniu?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.