Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De grote dag

Eindelijk was het zover, we gingen trouwen. De weersvoorspelling was niet geweldig maar we bleven hopen. We zouden om 15.00 uur gaan trouwen, dus Lotte heeft de hele ochtend lopen stuiteren. Die had het er al weken over.

We hebben op het laatste moment de kleding bij de kinderen aangetrokken, de meiden hadden namelijk creme witte jurkjes, echte trouwjurkjes leken het wel. Lotte had er nog mooie armbanden bij uitgezocht. Het enige jammere was dat het jurkjes zonder mouwen waren en het nou ook weer niet zo mooi weer was dat ze er niks onder of overheen hoefden te doen. Ik had nog gezocht naar een bolero maar niet degene kunnen vinden die ik wou hebben. Bij Maud had ik een lichtroze romper eronder gedaan, dat stond harstikke leuk. Bij Lotte werd het een lichtroze truitje, dat stond ook erg leuk.

Lotte heeft gedurende de ceremonie met open mond zitten luisteren, reuze interessant vond ze het. Ze is nog nooit zo rustig geweest. Alleen snapte ze niet waarom iedereen moest tekenen en zij niet. Dus ook Lotte heeft haar handtekening neergezet. Ook Maud gedroeg zich goed en Stef maakte de foto’s met zijn eigen camera. Met het afsluiten zag je dat het net lang genoeg had geduurd, de kinderen hadden zich inmiddels verhuisd en zaten tikkertje te doen onder de tafel.

Na de ceremonie nog even met zijn allen op de foto.

We zouden in eerste instantie uit eten gaan,  maar eerlijk gezegd zag ik dat niet zo zitten. Ik snap best dat ze moeten leren luisteren in een andere ruimte dan thuis. Maar tja om nou op mijn trouwdag de hele tijd achter de kinderen aan te rennen leek me niks. Je  hebt restaurants speciaal voor kinderen maar dan nog moet je ze in de gaten houden, vooral Maud is op een leeftijd dat je haar in het oog moet houden.

Nee we hebben het anders gedaan, we hebben catering geregeld en heerlijk thuis gegeten. Lekker vertrouwd, je kan de kinderen laten gaan en zelf ook een beetje eten en genieten. Het weer viel echt honderd procent mee en we hebben tot 19.00 uur buiten gezeten.

En tja dinsdag……………begon het echt leven weer.  Gewoon weer naar het werk, naar school.

Zaterdag hadden we het feest voor de buren en vrienden. Ook met catering. Was heel gezellig en wederom hadden we heel veel geluk met het weer. Er waren veel vrienden met kinderen dus overal waar je keek zag je ze. Maar dat gaat altijd goed, die hebben een toptijd gehad. Heerlijk met elkaar gespeeld.

Nu heeft Lotte haar volgende ‘project’ : haar verjaardag.

12 jaar geleden

Een leuke ervaring die de kinderen niet gauw gaan vergeten, erg leuk!