Snap
  • Mama
  • melk
  • flesvoeding
  • darmkrampjes
  • Mimic
  • mimicbaby

De fles van Mimic mogen ontvangen!

Chez had vaak last van een opgeblazen gevoel na de laatste fles melk. Wij merkten dit aan hem, dat hij ‘s avonds wat slechter sliep, dikke buik na het drinken had en de fles maar voor de helft op dronk. Gelukkig mochten wij de fles van Mimic proberen om te kijken of het zijn krampjes verhielp. Wij proberen de fles nu al een poosje en Chez slaapt nu al een stuk rustiger.

Mimic staat voor nabootsen en dat is ook precies wat de fles doet. Zo krijgt je kindje meer een natuurlijke drink ervaring. De voordelen van Mimic zijn:

- Geen lucht bij de melk

- Geen krampjes

- De fles is makkelijk aan te happen

- De fles zorgt voor een goede drinksnelheid.

Bij de fles van Mimic zit een voorgedoseerde cup waar je de opvolg melk in doet. Doordat de voorgedoseerde cup er standaard bij zit scheelt dit enorm veel in tijd. Je hoeft alleen nog maar water toe te voegen en je fles melk is klaar. Naast dat je fles kunt gebruiken kun je hem ook natuurlijk gebruiken voor je gekolfde borstvoeding in te doen. Er zit een maatbeker bij die het makkelijk maakt om de borstvoeding erin te gieten.

Door een Mimic abonnement te nemen hoef je nooit meer naar de winkel te racen om nog voeding te halen. Met het abonnement zorgt Mimic ervoor dat je elke maand voldoende voedingscups in huis hebt.

Wij zijn erg tevreden! En blijven de fles nog eventjes gebruiken. Dankjewel Mimic!

Wanneer zijn jullie overgestapt naar andere voeding? En hadden jullie kindjes veel last van buikkrampen?

2 jaar geleden

zou ik deze afbeelding mogen gebruiken voor kaarten?