Snap
  • Mama
  • vroeggeboorte
  • instagram
  • girls

De fijnste 3 minuten

De geluiden van de tv en twee drukke jongens die hun bedtijd aan het rekken zijn worden gedempt door het geluid van het warme, stromende water over haar rugje. Met haar hoofdje plat op mijn borst doet ze haar oogjes dicht. Het geluid van mijn hart klinkt daar zo dichtbij. 

Ik zie haar genieten en ik geniet met haar mee. Zo verbonden met elkaar, alsof ze in mijn buik zit.

De douche momentjes samen met Josefine zijn zo fijn. Het brengt mij weer even terug naar de tijd dat ze in mijn buik zat en het warme water over mijn buik stroomde. Ik weet zeker dat het Josefine naar hetzelfde moment terugbrengt, als ik haar zo zie genieten. ❤️ Veel te vroeg zijn we uit elkaar gerukt maar we accepteren het en genieten samen van deze momentjes.

Maar natuurlijk duren die momentjes niet meer dan 3 minuten helaas, de rest van de tijd is het spelen met het douchegordijn 😂 girls just wanna have fun 🤷🏻‍♀️