Snap
  • Mama

de eerste keer je kindje bij opa en oma laten slapen.

Hoe kan je in de stress zitten om een avond weg te gaan en je kindje bij opa en oma te laten slapen.

al twee weken aan het na denken of ik het aan kan om me meisje bij opa en oma te laten slapen zodat papa en mama een avondje weg kunnen nou brrrrrr gelukkig duurd het nog een ruime maand maar nu denk ik nee mama blijft lekker thuis bij der kleine meisje :)

Tuurlijk heb ik al wel oppas geregeld voor de kleine meid en oppas voor de hond want die mag van mij ook nie te lang alleen zitten :)

De ene oma is blij dat kleindochter lief blijft slapen en de andere oma blij dat we mee gaan een avondje en zelfs papa is helemaal in de wolken maar deze mama vind het tot nu toe nog maar niks want me meisje is dan pas 4 maanden en hoort gewoon bij ons in huis lekker in der eigen bedje ;)

Tuurlijk kan het makkelijk want als ze ouder zijn willen ze miss maar al te graag bij opa en oma slapen maar ik moet er nog ff aan wennen dus de komende vier weken gaat moeders zich er geestelijk op voor berijden dat ze bij oma is en ik zal proberen die avond niet te veel met me telefoon aan me oor te zitten ;)