Snap

De donkere knusse dagen

De donkere dagen zijn begonnen, de klok is wel eens waar nog niet verzet. De tijd van gezelligheid in huis komt er weer aan. Misschien raar maar voor ons was dat de tijd om te trouwen. Een paar dagen rond kerst. In september ging mijn echtgenoot door de knieen.

De donkere dagen zijn begonnen, de klok is wel eens waar nog niet verzet. De tijd van gezelligheid in huis komt er weer aan. Misschien raar maar voor ons was dat de tijd om te trouwen. Een paar dagen rond kerst. In september ging mijn echtgenoot door de knieen. In december trouwden we. Nee het was geen moetje. We wilden gewoon graag. Ik vond het niet zo nodig om maanden voor een voorbereiding uit te trekken. Drie maanden was genoeg. We trouwden oecomenisch en voor de wet, we hadden een prachtige feestlocatie. Het uitzoeken van een jurk.....jajaja.....was binnen een half uur gepiept. Mijn schoonzus was erbij en begreep er niets van toen ik zei bel de andere winkel maar af. Deze winkel had maar 3000 jurken. Ik gaf een omschrijving wat ik wilde. Ze gingen zoeken en de eerste de beste was de goede. Dus waarom verder kijken. Ze hadden er tenslotte nog 2999. Veel mensen vroegen zich af waarom we in de winter trouwden. Ik kon niet wachten. En ik vond het super romantisch. Overal lichtjes, bomen, kaarsjes, versiering er lag een dik pak sneeuw. Een gratis decoratie waar je u tegen kon zeggen. Het was een paar dagen voor kerst. Iedereen had vakantie. Dus de kerk en het stadhuis zaten bommetje vol. Brrr wat was het koud. Grappig ik heb er niets van gemerkt. Daar had ik het veel te druk voor. Zijn jullie getrouwd? Of ga je binnenkort nog? Wordt het zomer of winter? En hoe gaan jullie dat doen? Ik zou het morgen weer precies zo doen!