Terug
Blog header image

De Didi Reis: De verloskundige die niet luisterde

In mijn eerste blog konden jullie lezen over de geboorte van Didi... ze werd 5 weken te vroeg THUIS geboren...
Annemiek2
6 jaar geleden

Hier heb ik gelukkig geen ervaring mee. Ik dacht wel van heb je er ooit aan gedacht om een melding te maken bij de vakgroep voor verloskundige? Misschien kunnen zij helpen bij een gesprek. Ik weet niet of het klopt maar ik heb wel het vermoeden dat ze er ook wel wat me kan zitten anders zou ze mssn wel anders reageren als ze jullie tegen kwam.

Sara146
6 jaar geleden

Erg he? ik kan daar ook zo pissig om worden. Tuurlijk weet je niets met een eerste kind. Ik vind je dan veel te makkelijk behandeld wordt, zo van ooh.. Het zal wel meevallen.. Ik heb eens gebeld op een avond toen ik voorweeën had en me echt niet voelt voelde, en ik kreeg te horen dat ik maar rustig naar bed moest gaan WANT ZE KONDEN NIET KOMEN WANT ZE HADDEN EEN FEESTJE.. wtf.. ?... Nee ik hoop dat niemand jou verhaal hoeft mee te maken. Ik pleit er ook voor dat verloskundigen eerst maar eens zelf een kind op de wereld moeten hebben gezet, alvorens te oordelen over een ''nieuwe'' moeder en haar klachten.

Lindsy83
6 jaar geleden

Wat erg dat er zulke verloskundigen zijn. Die van ons heeftt me zelfs naar het zieknhuis doorverwezen terwijl ik achteraf gezien alleen last had van mijn darmen. Maar ze wilde geen risico nemen, dus beter te vaak, dan te laat zei ze. Wel heb ik voor een andere praktijk gekozen als waar ik in eerste instantie naar toe wilde. De eerste die ik belde gaf me zo'n slecht gevoel dat ik dacht daar wil ik geen kind bij krijgen... Blijft toch apart dat bij zo'n belangrijk beroep toch zo'n groot verschil in handelswijze kan zitten...

mamavaneenmeisje
6 jaar geleden

De verloskundige moet een gesprek met je aangaan over de bevalling volgens mij... Erg slecht dat ze dat niet heeft gedaan. Nu ben ik wel benieuwd naar de stad waar je woont. Misschien wonen we wel in dezelfde, grappig!

missdoom
6 jaar geleden

ik woon in een plaatsje tussen Arnhem en Nijmegen :)

Inekevh
6 jaar geleden

Jeetje zeg, wat een verhaal. Maar gelukkig goed afgelopen. En goed dat je voor een andere verloskundige hebt gekozen toen je zwanger was van Lotte.

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!