Snap

De boodschappen voor aankomende week

Elke week schrijf ik wat wij de aankomende week gaan eten. Dus ook voor deze week heb ik weer een aantal maaltijden bedacht.

Vorige week heb ik zoveel gekookt dat we heel veel restjes hadden. We hebben het laatste gerecht (uit de diepvries) dan ook niet gemaakt en een kliekjesdag gehad daarvoor in de plaats. Deze week staat dus één recept van vorige week weer op het menu.

  • Gnocchi met zelf gemaakte pastasaus (dat pakket van de AH, deze was met 35% korting, dit betekend wel dat we dit dus vandaag gaan eten). In de saus zit, gehakt, courgette, ui, tomaat en paprika. De Gnocchi die bak ik op in de pan daardoor worden ze heerlijk knapperig.
  • Aardappel ovenschotel met pompoen.
  • Broccoli en paprika met bulgur, kipdijfilet en teriyaki saus of zoetzure saus (dat moet ik op dat moment nog even kiezen).
  • Rodekool met appeltjes met aardappelpuree en kibbeling.
  • Macaroni met spinazie en roma tomaatjes en een pesto sausje. (Het recept van vorige week.)

Nino's favoriet vorige week was duidelijk de udon noodles met edamame boontjes. Deze kun je beide bij de toko kopen en gingen er heel goed in. De edamame boontjes zijn ook nog eens heel erg gezond en het gerecht is super makkelijk gemaakt. Helaas was de couscous met rode bieten minder geslaagd, het was wat te droog geworden. De volgende keer doe ik er misschien wel wat hüttenkäse doorheen.

Wat eten jullie aankomende week?