Snap
  • Mama
  • post

Mijn aller-eerste blog ooit...

Mijn aller eerste Blog ooit. Waar zal ik mee beginnen? Eerst maar mezelf voorstellen...

Vandaag schrijf ik mijn aller eerste Blog ooit. Wat een mijlpaal. Ik heb ondertussen zoveel ervaringen opgedaan en heel veel verhalen in mijn hoofd zitten zodat ik niet weet waar ik moet beginnen….En de keuze is reuze als het over onderwerpen gaat op deze site. Help!!

Laat ik daarom maar bij het begin beginnen…. Door mezelf voor te stellen. Mijn naam is Lisette en ben trotse mama van drie kids. Tess is 7 jaar, Liam is 3,5 jaar en Mick is vandaag 2 jaar geworden. Ik woon in Harderwijk. Fotograferen van kids is mijn passie. Dit doe ik op verschillende locaties zodat de kids lekker zichzelf kunnen zijn. Verder houd ik van kokkerellen, goeie films kijken, thee, AH bolognese chips, zoute popcorn en droge witte wijn. Het is heerlijk om mama van drie te zijn maar af en toe vlieg ik tegen de muren op en heb ik behoefte aan wat me-time. Alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Ik hoop de volgende Blogs mijn ervaringen, onzekerheden, dagelijkse beslommeringen en chaosmomenten met jullie te kunnen delen.

Geen idee of jullie op mijn verhalen zitten te wachten maar ik heb er in ieder geval veel zin in!

Liefs x

Ps: Het eerste waar ik tegenaan loop is dat mijn Blog eerst te kort was. Deze hoort blijkbaar minimaal 200 woorden te zijn. ;-)

10 jaar geleden

Mijn naam is ook Lisette, leuk dat je blogt! :-)

10 jaar geleden

Wat leuk deze reacties! Ik krijg helemaal zin in mijn volgende blog!

10 jaar geleden

Welkom! en gefeliciteerd met je zoontje.

10 jaar geleden

Als eerste van harte gefeliciteerd met Mick zijn 2e verjaardag. En welkom hier als blogster. Ik ben zelf vaak inspiratieloos en heb het druk met mijn gezin en vrijwilligerswerk maar vind het ook erg leuk om de blogs van anderen te lezen en zo af e ntoe plaats ik zelf ook een blog. Ik wens je veel plezier hier