Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De aankomst

3 weken vakantie op terschelling. De eerste dag regen.. als dat maar niet de hele vakantie zo doorgaat..

Ik stap aan boord en niet veel later begint het te regenen.  Ik baal, geen goed begin.  Ik zet op mijn facebook dat het aan boord regent en dat ik niet hoop dat dit de voortekenen zijn van onze vakantie. Elize vermaakt haar gelukkig goed in de ballenbak. Ondertussen krijg ik een mail van een lerares van mijn afgeronde opleiding. Ze denkt een leuk baantje voor mij te weten en hoewel ik niet zoekende ben, besluit ik er toch maar gelijk achteraan te gaan.

Op het eiland aangekomen komt de regen met bakken uit de lucht. Het verhaal dat het weer op de eilanden altijd beter is, is dus ook slap gelul. Na een ritje van een kwartier komen we aan op plaats van bestemming. Schoonmoeder wacht al in de deuropening en mijn dochter rent in haar armen, blij haar oma weer te zien na 3 weken.  Tja, nu kunnen ze een halve dag samen zijn en dan moeten ze elkaar weer 3 weken missen. Hun vakantie is voorbij terwijl die van ons net begint. Naja.. gek genoeg begon die van mij pas toen schoonouders waren vertrokken. Het zijn prima mensen hoor, maar zolang zij er nog zijn is het net of ben ik bij hen op visite.

We maken een kleine wandeling met de kids en besluiten een patatje aan te halen, lekker makkelijk!

Die avond is het een hels karwei beide kinderen vroeg in bed te krijgen. Tja.. dat is het normaal gesproken ook, dus ja waarom zou dat tijdens onze vakantie anders zijn..  Het is notabene een prestatie als we ze voor 9 uur ten ruste hebben.  Het zou fijn zijn wanneer  iig de avond nog de onze zou kunnen zijn. Weemoedig laat ik mijn hoofd zakken.. een mens mag toch dromen!

10 jaar geleden

Het was een fulltimebaan en ik zoek toch echt een parttimebaan helaas

10 jaar geleden

Fijne vakantie! Enne...hoe is het met die baan afgelopen?