Blog header image

De 10 geboden van de bemoeimaffia

De 10 geboden van de bemoeimaffia. Volg ik ze? Of toch gewoon lekker niet?
Lindsy83
7 jaar geleden

Ach ja, ik vind die bemoeizucht ook maar niks. We proberen toch allemaal om het zo geod mogelijk te doen? En gezien geen mens (kind) het zelfde is, lijkt me ook niet dat je stellig kan zeggen wat het beste is :) UIteraard denk ik over sommige van deze dingen anders, maar dat wil dus niet zeggen dat hoe ik het doe goed is, of wat iemand anders doet fout is. Wat je ook soewiso wel goed doet is leuke blogs schrijven ;)

missdoom
7 jaar geleden

Whahaha dat Engelse liedje is zo herkenbaar ! hier ook echt dagen lang en achterelkaar !

MamavanIenJ
7 jaar geleden

Hahahha wauwww, dit kom ik zelden tegen; iemand die van 1 tm 10 dezelfde mening deelt als ik!! Geweldigggg!!! :))

Anoniem
7 jaar geleden

Prachtig om te lezen, vanachter mijn laptop ben ik hardop aan het lachen.

Joycies
7 jaar geleden

Hmm thuisblijfmoeder... Netflix. ..toet toet ouders.... geen borstvoeding? Waar woon je dan kom ik even langs! ;-) nee hoor geweldige blog en wat heb ik hard gelachen. Ik word ook altijd zo moe van die maffia....

SusanneB91
7 jaar geleden

Haha, waar is de 'vind ik leuk' knop? Heerlijk verwoord en hier hetzelfde ;)

Jkx
7 jaar geleden

zo waar!! en soms zo moeilijk om geen "gezicht" (rbf) als reactie terug te geven wanneer er weer eens een goedbedoelde mening om mijn oren vliegt...

Chisty89
6 jaar geleden

Toevallig kom ik deze blog vandaag tegen en ik heb er heel hard om gelachen! Misschien omdat eigenlijk alle 10 de punten enorm herkenbaar zijn haha! Geweldige blog in ieder geval :)

Blog header image

Brrr, wat is het koud!?

Ben jij een zomer of een winterpersoon?

De ene week zaten we op 20 graden en nu is het komende week 2 graden. Wat moet ik aan? Ben ik de enige die het gewoon niet weet?