Snap
  • Mama
  • gevoel
  • Kraamtranen
  • Hoezorozewolk

Dat gevoel

Ik kwam deze foto tegen en het raakte mij. Mijn gevoel in een tekening. Een week na de bevalling, allemaal gevoelens en gedachten schieten door je lichaam. Voor mij mijn eerste avontuur wat zeker in het begin tot bijna 3 maanden geen roze wolk was. Met mij en de baby gaat alles super goed, maar mijn gedachten namen zo af en toe de overhand waardoor ik mezelf kwijt raakte. Hulp heb ik nu nog steeds, maar het gaat zeker de goeie kant op!

Door corona is alles anders dan anders en heb je minder tot geen contacten. Alles gaat via video bellen, Whatsapp of een telefoontje maar ook die aanraking waarvan ik niet had gedacht dat ik die zou missen had ik graag in deze weken gehad.

Gelukkig was er altijd een die mij probeerde op te vrolijken buiten mijn man om. Een die van een afstandje naar me keek en luisterde en wist altijd op de juiste momenten langs te komen omdat ik iedereen buiten sloot.

Ondanks dat mijn zus verder weg in het land woont komt ze als ik der nodig heb. Wat bof ik toch met haar!

Bij iedereen zal er wel een dag zijn waarop het beter gaat als een andere dag. Koester de mensen die je lief hebt en zorg voor hen wanneer hun het nodig hebben.

Lieve mama's wij doen het wel, met twijfels, vragen, ongevraagde adviezen, oudere kinderen en corona.

Jullie mogen trots op jezelf zijn van waar je nu bent en wat je al hebt bereikt!