Snap

Dankbaar dat je er bent!!

Wat zijn wij blij dat je er bent.

Ik ben zo dankbaar dat je er bent lieve Niek!

Tijdens de tweede zwangerschap heb ik bij 8 weken enorm veel bloed verloren en op dat moment werd het bevestigd dat ik een miskraam had gehad. Op de echo's zag mijn baarmoeder er schoon uit en was er niets meer te zien.

We kwamen er dus ook pas na 14 weken zwangerschap achter dat we  zwanger waren van Niek. De 20 weken echo was helemaal goed en er was niks raars te zien (alleen was hij iets groter als gemiddeld). Ik vroeg tijdens deze echo of ze eventueel nog iets konden zien van een tweelingzwangerschap, maar dit was op dit moment niet te zien.

Tijdens de zwangerschap zelf heb ik dit losgelaten, want er groeide wel een gezond jongetje in mij! In ons geboorteplan hadden we laten zetten dat ze de placenta even goed moesten controleren op resten van een tweelingzwangerschap. 

De bevalling begon en Niek kwam erg snel thuis ter wereld. De verloskundige heeft de placenta nagekeken en er zaten inderdaad nog restjes in van een tweelingzwangerschap. Mijn voorgevoel werd bevestigd. 

De eerste weken heb ik dit best vaak in gedachten gehad en vond ik het lastig dat dit is afgebroken door mijn lichaam. Toch beseffen we ons ook goed dat mijn lichaam niet voor niets dit heeft afgebroken. 

Ik ben heel dankbaar dat Niek gezond ter wereld gekomen is! 

Elk kindje dat geboren wordt is een geschenk, Uniek en welkom. 

Liefs