Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Dag zomer, welkom herfst!

Het is weer gedaan met de mooie zomer dagen, uren lang in de zon genieten van een lekker wijntje en een goed stuk vlees tijdens een barbecue

Veel mensen worden al een beetje depri van het feit dat de avonden korter zijn, het sneller afkoelt en er langzaamaan wat blaadjes verkleuren aan de bomen. De realiteit komt hard aan als de natuur duidelijk aangeeft dat de herfst er aan komt. Ik moet eerlijk toegeven dat ook ik het er af en toe moeilijk mee heb als ik naar de weersverwachting kijk en zie dat de temperatuur alleen maar daalt.

Toch ben ik iemand die ieder seizoen van de positieve kant bekijkt. Zo kan ik niet wachten op een heerlijke boswandeling waarbij de bomen rood, groen, oranje en geel gekleurd zijn. Heerlijk met de kinderen en de hond rennen door de bergen met blaadjes en als het even kan ook nog in de grote plassen stampen! Lekker ravotten in de regen en zo vies mogelijk thuiskomen is toch waar ieder kind van droomt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er als moeder ook helemaal geen problemen mee heb als mijn kids met zwarte kleren weer thuiskomen. Vroeger was ik precies hetzelfde en vermaakte ik mezelf uren in de grote modderplassen tussen de bergen met gekleurde blaadjes.

Nu ik moeder ben houd ik er gewoon rekening mee dat ik mijn kids kleren aandoe die goed tegen de modder en regen kunnen en gemakkelijk zijn uit te wassen of af te doen. Ieder jaar zo rond deze periode ben ik dan ook op koopjesjacht om de leukste en hipste herfstkleding te shoppen voor de kids. Zo werd ik dit jaar blij verrast door de nieuwe herfstcollectie van de HEMA! Zo hebben ze regenlaarsjes in allerlei kleuren en met toffe opdrukken, maar ben ik zelf wel echt helemaal fan van de ‘regenjaszie’s’ zoals HEMA de jasjes noemt. Hippe regenjassen voor kids en volwassenen welke perfect zijn voor het spelen in de regen en ook nog eens goed betaalbaar! Wat wil een mama nog meer? Ik ben fan :) 

7 jaar geleden

Rood met witte stippen.... Super leuk!

7 jaar geleden

HEMA WAUW. Wat leuk voor de kleintjes.. En natuurlijk ook voor mezelf ga ik een setje halen

7 jaar geleden

Ik word helemaal happy van de vrolijke regenjasjes! Hema heeft altijd van dit soort geweldige dingen.

7 jaar geleden

Heb voor mezelf en m'n kleine een matchend paar regenlaarzen gekocht! Ze zijn echt superrrr!!