Snap
  • Mama
  • bevallen
  • mom

Dag voor de bevalling!

brief voor mijn baby!

Lieve Baby 

07-11-2018 moest ik om 17:00 in het ziekenhuis zijn ik was toen 40 weken en 6 dagen zwanger. Ze zouden die avond een ballonnetje plaatsen omdat ik al bijna 41 weken zwanger was. Ik was 01-11-2018 uitgerekend van jou en was er zo van overtuigd dat jij zelfs eerder van je zou laten horen maar je vond het veel te gezellig bij mama. Wij werden ondertussen steeds nieuwsgieriger naar jou en ik moet zeggen dat ik de laatste loodjes ook wel pittig begon te vinden.

Maar terug naar het ziekenhuis, eenmaal aangekomen moesten we eerst een half uur aan de CTG om te kijken naar jouw conditie. De afgelopen weken zijn we bijna elke week in het ziekenhuis geweest voor een CTG omdat ze hadden gezien dat je hartje een overslag maakte, maar het zag er nu allemaal super uit en je was lekker aan het bewegen. Na de CTG gingen ze het ballonnetje plaatsen en wauw ik had niet verwacht dat het zoveel pijn deed. 

Rond een uur of 8 zijn we naar de kamer gegaan waar ik moest blijven overnachten met nog 2 andere vrouwen. Papa mocht nog even bij me blijven, we zijn nog even samen tv gaan kijken. Rond 21:30 werd papa opgehaald. Ik was zo intens verdrietig dat ik alleen moest blijven in het ziekenhuis en bang dat ik zou bevallen en hij dan te laat zou zijn. Maarja hoe sneller ik ging slapen hoe sneller het weer de volgende dag was. Zo gezegd zo gedaan zou je denken, niet dus. Ik lag daar vanaf 23:00 klaar wakker omdat mijn kamergenoot snurkte en niet zo een klein beetje ook !! Ik heb 5 pogingen gedaan om haar wakker te krijgen zodat ze zou stoppen met snurken, maar het leek wel alsof ze daardoor nog harder ging snurken. Om 00:30 toch maar besloten om iemand te roepen en aangegeven dat ik zo echt niet kon slapen. Ze lachte en ik kreeg oordopjes! YESS nu kan ik eindelijk slapen. Of toch niet.. Het gesnurk ging er gewoon dwars doorheen en het was ondertussen 00:57. Ik zou toch echt moeten proberen om er doorheen te slapen na het nog een paar uur te hebben geprobeerd kreeg ik gelukkig een andere kamer waar ik heerlijk heb geslapen. 

Benieuwd hoe de dag van de bevalling verliep ? Dat vertel ik in mijn volgende blog.

Liefs x